Python İle Fişş Hazırlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
merhabalar ben ömer evde kala kala can sıkıntısından python öğrendim ama öğrendimde,neyde kullancağımı bilmiyorum derken sınıfta hergün unutulan fişş geldi aklıma liseli arkadaşlarımız bilir yoklma fişi denen küçük bir kağıt var ben bunu python ile kodlamak istiyorum fazla zor olmayacak bir şekilde arayüzü küçük android ve ios telefonlar için .
sizce nasıl birşey yapabilirim yorum yapan arkadaşlarda fazla abartmasınlar öğreneli daha 2 gün oldu sizi seviyrum cansınız <3 ...

Not :

yorum yapan arkadaşlar 2 günde öğrenmişsin bir şey yapamazsın demiş yapabilirim kendime güveniyorum sadece yardım edebilcek bir arkadaş arıyorum takıldığım yerlerde alta instagram adresimi verdim yardım etmeyecekse bile alta yorum yapan arkadaşları spamdan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

iletişim: @omer1bck

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Phyton yeni bir yazılım dili sayılır cok bilen olmasa gerek ama internet te yapıp benzer uygulama atanlar var onlara da bakabilirisn

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Pyton yeni bir yazılım kankam zaten 2 günde yapamassın ki uğraşma önceki yazılım türlerine bir bak

Üye
5 HİZMET YILI
kral 2 günlük pythonla yapabilceğini sanmıyorum
gecemi gündüzüme kattım takıldığım yerlerdede internetten yardım alırım
Post automatically merged:

Kardeşim kurduğu cümleye bakılırsa öğreneli 2 gün oldu demiş öğrenmeye başlayalı dememiş
aynen öyle sadece bir kişi pythonu iyi bilen biri olursa beni çok mutlu eder
Post automatically merged:

Phyton yeni bir yazılım dili sayılır cok bilen olmasa gerek ama internet te yapıp benzer uygulama atanlar var onlara da bakabilirisn
tam olark ne aratmalıyım kral birazdaha konuyu açarmısın

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Zor bir iş kendi başına yapamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
html php asp bilen biri olarak phytona sarılmam :D

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
maalesef 2 günlük bilgi ile olmuyor. merak edip araştırman ve öğrenmen lazım. başarılar dilerim

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hemen olmaz dostum biraz ögrenmek sabretmek lazım

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
kanka bence 2 günülk paytonla yapamamassın ama yapcam diyosan minimalist olsun ad yazsın okul yazsın mazeret yazsın yeter

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
dostum bu kadar kısa zamanda böyle ilerleme kaydetmen harika bişey başarılarının devamını dilerim

Üye
6 HİZMET YILI
pythonla ilgili çok fazla içerik üreten youtube kanalları var onlardan birini izlesen bile çok yardımcı olur sana

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Python ile mobil application pek başarılı olmayacaktır. Ayrıca 2 günde yapmayı unut o kadar basit değil herşey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...