from selenium import webdriver
from time import sleep
kullanici_adı = "kullanici_adi"
sifre = "sifre"
hedef = "keşfet"
tarayıcı = webdriver.Chrome()
tarayıcı.get("https://www.instagram.com/")
sleep(2)
tarayıcı.find_element_by_name("username").send_keys(kullanici_adı)
tarayıcı.find_element_by_name("password").send_keys(sifre)
tarayıcı.find_element_by_css_selector("button[type='submit']").click()
sleep(5)
tarayıcı.find_element_by_css_selector("button[class='hedef buton']").click()
sleep(2)
tarayıcı.get("https://www.instagram.com/explore/tags/" + hedef + "/")#buradaki kod hedefte belirlediğiniz tagı yazarak gönderilere geçer
tarayıcı.find_element_by_css_selector("div[class='istediginiz hedef div']").click()
sleep(2)
for i in range(10): #10 gönderi istediginiz kadar seçebilirsiniz
tarayıcı.find_element_by_css_selector("span[class='']").click()
sleep(2)
tarayıcı.find_element_by_css_selector("textarea[class='']").send_keys("guzelmis")
sleep(2)
tarayıcı.find_element_by_css_selector("button[type='submit']").click()
sleep(2)
tarayıcı.find_element_by_css_selector("a[class='HBoOv coreSpriteRightPaginationArrow']").click()#sonraki gönderiye geçmek isterseniz bu kodu kullanin
tarayıcı.quit()
instagramda herhangi istediğiniz bir tagda gönderilere yorum atıyor istediğiniz yorumune işe yarıyor ?
ah be abi biz de öğrenciyizAhh ah.. Bunu ilk ben çıkartmıştım piyasaya 2017 de..
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
şeklinde aratınca sabit konum vardı. Zamanında bu botu raspery pi içine atıp lityum pil botu yanımda modül olarak taşırdım. Millete hava atmak için boxtaki on off tuşuna bastığım gibi 3 4 dakika da takip istekleri akmaya başlardı.
dostum orada bulunan hedef buton gibi şeyler senin site kodunun içerisinde bulunan buton css kodu yani bi yanlışlık yokKodu çalıştırınca hata veriyor ve aralara bekletme koymalısın çok hızlı geçiş yapıyor.
Hata :
selenium.common.exceptions.NoSuchElementException: Message: no such element: Unable to locate element: {"method":"css selector","selector":"button[class='hedef buton']"}
tek keşfet değil misal istediğin herhangi bir tagte orada for döngüsünü kullandım 10 tane gönderiyi atlıyor istediğin tagte ve o gönderilere yorum yazıyor hesap oluşturma, beğeni gibi diğer şeyleri daha geliştirmedim bu yorumla ilgilikanka bot #keşfet li kişilere takip atıyor onlarda sana mı atıyor o mantıkta mı çalışıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?