Merhaba bu konuda Python'un selenium kütüphanesi ile 10FASTFINGERS sitesinde nasıl otomatik yazma hilesi yapabileceğinizi anlatacağım.
Öncelikle ben Opera üzerinden yapacağım için Opera driver'ını indirdim (
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
).Sonra driver'ı proje konumuna attım.
Devamını kod üzerinden anlatacağım.
Python:
python olarak ve os kütüphanesinin system fonksiyonunu değiştirmeden ekliyorum.
import selenium.webdriver as sl
from selenium.webdriver.common.keys import Keys as SELENIUM_KEYS
from os import system
driver = sl.Opera(executable_path=r"operadriver.exe") # Proje konumunda olan Opera driver'ını açıyoruz.
driver.get("https://10fastfingers.com/advanced-typing-test/english") # Driver üzerinden siteye giriyoruz.
system("cls") # Console'u temizliyoruz.
input("Kelimeler yüklenince ENTER basın.\n") # Bunun nedeni eğer sayfa yüklenmeden işlem yaparsak hata alırız bu yüzden input bekliyoruz.
input_element = driver.find_element_by_xpath(xpath="//*[@id='inputfield']") # Kelimeleri yazacağımız alanı xpath ile alıp input_element'e atıyoruz.
while True: # Kelime okuma-yazma döngüsünü başlatıyoruz.
try: # Try kullanmamın sebebi eğer kelimeler biterse hata vermesin.
key_element = driver.find_element_by_class_name(name="highlight") # Burada ise key_element'e şuan yazılması gereken kelimeyi classname ile alıp atıyoruz.
input_element.send_keys(f"{key_element.text}{SELENIUM_KEYS.SPACE}") # Ve key_element.texti'i input_element'e yazıyoruz ve SPACE gönderiyoruz.
print(key_element.text) # Burada ise sadece görmek amaçlı yazılan kelimeleri console'a yazdırıyoruz.
except: # Try işleminde hata çıkarsa yani kelimeler biterse(yüksek ihtimal hata bu olacak) ne yapması gerektiğini belirliyoruz.
print("\n\nOyun Bitti!") # Oyunun bittiğini console'a yazıyoruz.
break # Döngüyü kırıyoruz.
Eğer kelimeler bittikten sonra driver direkt kapanıyorsa en sonsa input() veya msvcrt.getch() ekleyebilirsiniz.
Eğer kelimeler bittikten sonra console'a boşluk spam'lıyorsa sitedeki input boşluğuna bir şey yazın.
Eksik veya yanlış anlattığım bir şey varsa lütfen doğrusuyla beraber uyarın.
Son düzenleme: