20 Nis 2021 #1 Luciquad L Ultra Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 1,810 Çözümler 2 Tepki puanı 901 Ödüller 6 7 HİZMET YILI TXT Olarak indirmek isterseniz. Ekli dosyalar odev.txt 2.8 KB · Görüntüleme: 101
21 Nis 2021 #2 Holigan16 VirtualTrouble Seçkin Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 318 Çözümler 2 Tepki puanı 32 Ödüller 7 Yaş 27 8 HİZMET YILI Ödevine baktım yardımcı olmak isterdim ama o derece python bilmiyorum zaten anlatılanı sa pek anlamadım ama yardımcı olabileceğim tej şey python basit bir dil internetten örnek kodlara bakarak çok kolay yapabilirsin ugrasirsan
Ödevine baktım yardımcı olmak isterdim ama o derece python bilmiyorum zaten anlatılanı sa pek anlamadım ama yardımcı olabileceğim tej şey python basit bir dil internetten örnek kodlara bakarak çok kolay yapabilirsin ugrasirsan
21 Nis 2021 #3 warmesty W Onaylı Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 11 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI Anladığım kadar böyle bir şey istenmiş kod: Python: ##Yazdırma c = open("ders_programi.txt", "w") c.write("Python Programlama-1: 3 Modül 1,5 Saat"), c.close() ##Başa yazdırma with open("ders_programi.txt", "r+") as c: x = c.read() c.seek(0) c.write("Python Programlama: 2 Ders 3,5 Saat\n"+x) ##Sona yazdırma with open("ders_programi.txt", "a") as c: c.write("\nPython Programlama-2: 4 Modül 2 Saat") ##Okuma c = open("ders_programi.txt") print(c.readlines())
Anladığım kadar böyle bir şey istenmiş kod: Python: ##Yazdırma c = open("ders_programi.txt", "w") c.write("Python Programlama-1: 3 Modül 1,5 Saat"), c.close() ##Başa yazdırma with open("ders_programi.txt", "r+") as c: x = c.read() c.seek(0) c.write("Python Programlama: 2 Ders 3,5 Saat\n"+x) ##Sona yazdırma with open("ders_programi.txt", "a") as c: c.write("\nPython Programlama-2: 4 Modül 2 Saat") ##Okuma c = open("ders_programi.txt") print(c.readlines())
21 Nis 2021 #4 123321nmk 1 Uzman Üye Katılım 4 Nis 2019 Mesajlar 183 Tepki puanı 5 Ödüller 3 Yaş 25 Sosyal 7 HİZMET YILI c++ olsaydı yardım ederdim ama python biraz sıkıntı
21 Nis 2021 Konuyu başlatan #5 Luciquad L Ultra Üye Katılım 16 Eyl 2018 Mesajlar 1,810 Çözümler 2 Tepki puanı 901 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Discord ekler misin? 123321nmk' Alıntı: c++ olsaydı yardım ederdim ama python biraz sıkıntı Genişletmek için tıklayın ... Luciquad#3201
Discord ekler misin? 123321nmk' Alıntı: c++ olsaydı yardım ederdim ama python biraz sıkıntı Genişletmek için tıklayın ... Luciquad#3201
30 Nis 2021 #6 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI warmesty' Alıntı: Anladığım kadar böyle bir şey istenmiş kod: Python: ##Yazdırma c = open("ders_programi.txt", "w") c.write("Python Programlama-1: 3 Modül 1,5 Saat"), c.close() ##Başa yazdırma with open("ders_programi.txt", "r+") as c: x = c.read() c.seek(0) c.write("Python Programlama: 2 Ders 3,5 Saat\n"+x) ##Sona yazdırma with open("ders_programi.txt", "a") as c: c.write("\nPython Programlama-2: 4 Modül 2 Saat") ##Okuma c = open("ders_programi.txt") print(c.readlines()) Genişletmek için tıklayın ... Neden baslarinda c / c. var yeni yeni ögreniyorum da
warmesty' Alıntı: Anladığım kadar böyle bir şey istenmiş kod: Python: ##Yazdırma c = open("ders_programi.txt", "w") c.write("Python Programlama-1: 3 Modül 1,5 Saat"), c.close() ##Başa yazdırma with open("ders_programi.txt", "r+") as c: x = c.read() c.seek(0) c.write("Python Programlama: 2 Ders 3,5 Saat\n"+x) ##Sona yazdırma with open("ders_programi.txt", "a") as c: c.write("\nPython Programlama-2: 4 Modül 2 Saat") ##Okuma c = open("ders_programi.txt") print(c.readlines()) Genişletmek için tıklayın ... Neden baslarinda c / c. var yeni yeni ögreniyorum da
1 May 2021 #7 warmesty W Onaylı Üye Katılım 19 Kas 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 11 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI Sedraia' Alıntı: Neden baslarinda c / c. var yeni yeni ögreniyorum da Genişletmek için tıklayın ... c değişkenimiz orda gördüğün gibi atamışız onu c değişkeni ile dosyamızı açıp write moduna alıyoruz. Bu yüzden c var.
Sedraia' Alıntı: Neden baslarinda c / c. var yeni yeni ögreniyorum da Genişletmek için tıklayın ... c değişkenimiz orda gördüğün gibi atamışız onu c değişkeni ile dosyamızı açıp write moduna alıyoruz. Bu yüzden c var.