Python İle Program Fikirleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar yakın zamanda python öğrendim ve ilk programımı yaptım basit bir program faturaları excel dosyasının içinden kolay bir şekilde kontrol etmemi sağlıyor dükkanda 700 sayfa faturayı tektek gününe göre sıralayıp kontorl etmesi saatlerimizi alıyordu bu sayede yarım saat bile sürmeden halledebiliyoruz ve şuanda kendimi geliştirmeye devam etmek istiyorum aklında program yazılım fikirleri olan arkadaşların tavsiyelerine açığım ( hesap makinesi demeyin lütfen )

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Malın girişini girdikten sonra bütün faturaları dolduran bir program yazabilirsin . Hatta programlara talibim yoksa excelde hergün 1 saat geçiriyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Malın girişini girdikten sonra bütün faturaları dolduran bir program yazabilirsin . Hatta programlara talibim yoksa excelde hergün 1 saat geçiriyorum
DM'den ulaşalım birbirimize Discorda üzerinden detaylı anlatırsan gösterirsen bunu yazabilirim aslında.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Video veya müzik indirme programı yapabilirsin bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kendi kek lerini yapabilirsin

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
Python ile masaüstü uygulamaları oluşturmakla ilgileniyorsanız, bir Grafik Kullanıcı Arayüzü (GUI) hesap makinesiyle başlamak kötü bir fikir değildir.

Bu biraz gelişmiş gibi görünse de, başladığınızda yol pürüzsüzdür.

Bir GUI hesaplayıcısı oluşturmak, kafanızı Python'un aşağıdaki gibi GUI modüllerine sarmanıza yardımcı olur. tkinter, PyQT, Piformlar, ve kivi diğerleri arasında.

Hesaplamaları işlemek için ayrı işlevler kullanabilir ve ardından herhangi bir GUI modülünü kullanarak kullanıcı arabirimini kodlayabilirsiniz. tkinter Bununla birlikte, kütüphane daha yeni başlayanlar için uygundur.

Tkinter, harici işlevleri bağımsız değişken olarak alan yerleşik bir olay düğmesi işleyicisine sahiptir. Böylece, arayüzünüzü tasarlarken GUI ile çalışmasını sağlamak için hesaplama işlevlerinizi çağırabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...