İHTİYAR
Onaylı Üye
Evet tam olarak istediğim bu şekildeYanlış anlamadıysa gönderici maili yazarak değiştirmek istiyorsun . Yani maili gönderen Nike@gmail.com olsun istiyorsun doğrumudur ?
Maili gönderiyorum ama gönderdiğim mail benim açtığım ornek@gmail.com adında gidiyor.yazdığın yazıyı okudum ama tam açıklamayı anlayamadım biraz açabilir misin acaba gönderilen mail kısmını
Hocam bir yolu var fakat mail adreslerini birebir yazamazsın . Hem sahipli maillerden gitmiş gözükürse başın belaya girebilir .Evet tam olarak istediğim bu şekilde
Sorun değil bir şekilde benzetim yaparım gerekli kodlamayı nereden edinebilirim pekiHocam bir yolu var fakat mail adreslerini birebir yazamazsın . Hem sahipli maillerden gitmiş gözükürse başın belaya girebilir .
Farklı kod arama aynı kodlarda tersine yönlendirmeyi denersen kısa sürede çözülürSorun değil bir şekilde benzetim yaparım gerekli kodlamayı nereden edinebilirim peki
Kod her türlü login yapmaya çalışıyor hocam 587 sunucusuna bağlı tersine çevirmemin imkanı yok aynı koduFarklı kod arama aynı kodlarda tersine yönlendirmeyi denersen kısa sürede çözülür
Bir de farklı bir kod dizini denedim ama hata üstüne hata windowsta çalışmıyor galibaFarklı kod arama aynı kodlarda tersine yönlendirmeyi denersen kısa sürede çözülür
O zaman tahmin ettiğim kodu kullanmıyorsun . Dc ekle : mertt # 7765Kod her türlü login yapmaya çalışıyor hocam 587 sunucusuna bağlı tersine çevirmemin imkanı yok aynı kodu
Akşam iftardan sonra ekliyim işteyim şuan hocam akşam görüşelimO zaman tahmin ettiğim kodu kullanmıyorsun . Dc ekle : mertt # 7765
Bende dükkanı 10 gibi kapatıyorum anca den gelirizAkşam iftardan sonra ekliyim işteyim şuan hocam akşam görüşelim
def send_email(sendName, user, pwd, recpient, subject, body):
import smtplib
reciever = recpient if type(recpient) is list else [recpient]
message = "From: " + sendName + "\nTo: " + (", ".join(reciever)) + "\nSubject: " + subject + "\n\n" + body + "\n"
try:
server = smtplib.SMTP("smtp.gmail.com", 587)
server.ehlo()
server.starttls()
server.login(user, pwd)
server.sendmail(user, reciever, message)
server.close()
print("Message Send: Success.")
except Exception as e:
print("Message Send: Failure.")
print(e)
send_email(input("Sender Name: "), input("Gmail: "), input("Password: "), input("Recipient: "), input("Subject: "), input("Body: "))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?