Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar Python ödevim var ama sağlık sıkıntılarından dolayı bilgisayar açıp bakamadım bile ödevin teslim tarihi 27 Ocak 2021 bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı lütfen yardıminiza ihtiyacım var keşke sağlık sıkıntım olmasaydı da ben yapsaydım. Lütfen yardıminiza ihtiyacım var.
x için bir fiyat giriniz.
b için kdv giriniz örnek (%18 için 18) 0.18 ile çarpılacaktır. KDV oranları yüzde 1, yüzde 8 ve yüzde 18 olarak değişiyor + puan bunlar
b için kdv giriniz örnek (%18 için 18) 0.18 ile çarpılacaktır. KDV oranları yüzde 1, yüzde 8 ve yüzde 18 olarak değişiyor + puan bunlar
x = değer dersek yukarıdaki çarpıdan sonra girilen sayı "." ibaresinden sonra küsürat belirtiyor sanırım. Virgül koyulursa ne olurdu ? yani 0.b kısmında b = 1 dersek 0,b yazılırsa ne oluyor
x = değer dersek yukarıdaki çarpıdan sonra girilen sayı "." ibaresinden sonra küsürat belirtiyor sanırım. Virgül koyulursa ne olurdu ? yani 0.b kısmında b = 1 dersek 0,b yazılırsa ne oluyor