6 May 2021 #1 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI Selenium ile belli bi yere geldim ama önüme javascript butonu çıktı xpath yada benzeri bir seçenekle asla bulamıyorum butonu nasıl çözebilirim bu arada butonlar OGame deki Kaynaklar, Genel Bakış butonları resmi:
Selenium ile belli bi yere geldim ama önüme javascript butonu çıktı xpath yada benzeri bir seçenekle asla bulamıyorum butonu nasıl çözebilirim bu arada butonlar OGame deki Kaynaklar, Genel Bakış butonları resmi:
6 May 2021 #2 nk3rex N Uzman Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 210 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Ödüller 10 Yaş 30 8 HİZMET YILI pyautogui kullanabilirsin
6 May 2021 Konuyu başlatan #3 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI nk3rex' Alıntı: pyautogui kullanabilirsin Genişletmek için tıklayın ... py autogui de nasıl seçebilirim bir js butonunu öyle birşey bulamadım
nk3rex' Alıntı: pyautogui kullanabilirsin Genişletmek için tıklayın ... py autogui de nasıl seçebilirim bir js butonunu öyle birşey bulamadım
6 May 2021 #4 nk3rex N Uzman Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 210 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Ödüller 10 Yaş 30 8 HİZMET YILI Xeury' Alıntı: py autogui de nasıl seçebilirim bir js butonunu öyle birşey bulamadım Genişletmek için tıklayın ... butonun olduğu kısmın pixel rgb değerini alarak tıklama yapıcan
Xeury' Alıntı: py autogui de nasıl seçebilirim bir js butonunu öyle birşey bulamadım Genişletmek için tıklayın ... butonun olduğu kısmın pixel rgb değerini alarak tıklama yapıcan
6 May 2021 Konuyu başlatan #5 Xeury Süper Üye Katılım 21 Eyl 2020 Mesajlar 646 Çözümler 4 Tepki puanı 43 Ödüller 5 Sosyal 5 HİZMET YILI nk3rex' Alıntı: butonun olduğu kısmın pixel rgb değerini alarak tıklama yapıcan Genişletmek için tıklayın ... Herhangi bir kaynak, kod, örnek atar mısın rica etsem.
nk3rex' Alıntı: butonun olduğu kısmın pixel rgb değerini alarak tıklama yapıcan Genişletmek için tıklayın ... Herhangi bir kaynak, kod, örnek atar mısın rica etsem.
6 May 2021 #6 nk3rex N Uzman Üye Katılım 16 May 2018 Mesajlar 210 Çözümler 1 Tepki puanı 32 Ödüller 10 Yaş 30 8 HİZMET YILI Xeury' Alıntı: Herhangi bir kaynak, kod, örnek atar mısın rica etsem. Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Xeury' Alıntı: Herhangi bir kaynak, kod, örnek atar mısın rica etsem. Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap