6 Tem 2021 #1 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI Şuan benimde kullanmakta olduğum Btk Akdemi resmi sitesini yazılım öğrenmek isteyen arkadaşlara şiddetle öneririm Udemy gibi sitelerdeki kaliteli içerikleri ücretsiz yayınlıyorlar umarım işinize yarar.İyi forumlar.
Şuan benimde kullanmakta olduğum Btk Akdemi resmi sitesini yazılım öğrenmek isteyen arkadaşlara şiddetle öneririm Udemy gibi sitelerdeki kaliteli içerikleri ücretsiz yayınlıyorlar umarım işinize yarar.İyi forumlar.
6 Tem 2021 #2 caners09 Dınsıpiy Ultra Üye Katılım 11 Haz 2018 Mesajlar 1,716 Çözümler 99 Tepki puanı 509 Ödüller 10 7 HİZMET YILI CMD üzerinden gösteriyorlar. O yüzden aklımda kalmıyor. Birisi çıkıp VS üzerinden göstermiyor ki.
6 Tem 2021 Konuyu başlatan #3 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI caners09' Alıntı: CMD üzerinden gösteriyorlar. O yüzden aklımda kalmıyor. Birisi çıkıp VS üzerinden göstermiyor ki. Genişletmek için tıklayın ... En azından python üzerinde calisabilirsiniz ben gayet verimli buldum
caners09' Alıntı: CMD üzerinden gösteriyorlar. O yüzden aklımda kalmıyor. Birisi çıkıp VS üzerinden göstermiyor ki. Genişletmek için tıklayın ... En azından python üzerinde calisabilirsiniz ben gayet verimli buldum
6 Tem 2021 #4 caners09 Dınsıpiy Ultra Üye Katılım 11 Haz 2018 Mesajlar 1,716 Çözümler 99 Tepki puanı 509 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Sedraia' Alıntı: En azından python üzerinde calisabilirsiniz ben gayet verimli buldum Genişletmek için tıklayın ... Hocam ne zamandan beridir eğitim alıyorsun BTK Akademi’den ? Kendi başına bir şeyler yapacak kadar öğrendin mi.
Sedraia' Alıntı: En azından python üzerinde calisabilirsiniz ben gayet verimli buldum Genişletmek için tıklayın ... Hocam ne zamandan beridir eğitim alıyorsun BTK Akademi’den ? Kendi başına bir şeyler yapacak kadar öğrendin mi.
6 Tem 2021 Konuyu başlatan #5 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI caners09' Alıntı: Hocam ne zamandan beridir eğitim alıyorsun BTK Akademi’den ? Kendi başına bir şeyler yapacak kadar öğrendin mi. Genişletmek için tıklayın ... 2_3 ay falan oluyor
caners09' Alıntı: Hocam ne zamandan beridir eğitim alıyorsun BTK Akademi’den ? Kendi başına bir şeyler yapacak kadar öğrendin mi. Genişletmek için tıklayın ... 2_3 ay falan oluyor
6 Tem 2021 #6 bylord31 B Onaylı Üye Katılım 7 Ağu 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 29 5 HİZMET YILI C++ öğrenmek isterdim
6 Tem 2021 #7 akuvvetcanx EskilerdeN Süper Üye Katılım 1 Eki 2020 Mesajlar 706 Çözümler 1 Tepki puanı 72 Ödüller 5 5 HİZMET YILI C# ve C++ ı tavsiye ederim. Kodlama da baya işime yarıyo. BTK akademide C# ı VS üzerinden anlatan eğitmenler mevcut. Alanım C# olduğu için paylaşmak istedim
C# ve C++ ı tavsiye ederim. Kodlama da baya işime yarıyo. BTK akademide C# ı VS üzerinden anlatan eğitmenler mevcut. Alanım C# olduğu için paylaşmak istedim
7 Tem 2021 #8 Lady Dimitrescu L Ultra Üye Katılım 6 May 2018 Mesajlar 2,369 Çözümler 1 Tepki puanı 591 Ödüller 11 8 HİZMET YILI caners09' Alıntı: CMD üzerinden gösteriyorlar. O yüzden aklımda kalmıyor. Birisi çıkıp VS üzerinden göstermiyor ki. Genişletmek için tıklayın ... BTK Akademi Python eğitimi CMD üzerinden değil?
caners09' Alıntı: CMD üzerinden gösteriyorlar. O yüzden aklımda kalmıyor. Birisi çıkıp VS üzerinden göstermiyor ki. Genişletmek için tıklayın ... BTK Akademi Python eğitimi CMD üzerinden değil?
7 Tem 2021 Konuyu başlatan #9 Sedraia ♡Memoryhackers Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 863 Çözümler 9 Tepki puanı 100 Ödüller 6 Yaş 25 7 HİZMET YILI Lady Dimitrescu' Alıntı: BTK Akademi Python eğitimi CMD üzerinden değil? Genişletmek için tıklayın ... Başka dersler icin demis sanırsam python VC üzerinden anlatiliyor 200k izlenen derste.
Lady Dimitrescu' Alıntı: BTK Akademi Python eğitimi CMD üzerinden değil? Genişletmek için tıklayın ... Başka dersler icin demis sanırsam python VC üzerinden anlatiliyor 200k izlenen derste.
7 Tem 2021 #10 caners09 Dınsıpiy Ultra Üye Katılım 11 Haz 2018 Mesajlar 1,716 Çözümler 99 Tepki puanı 509 Ödüller 10 7 HİZMET YILI Lady Dimitrescu' Alıntı: BTK Akademi Python eğitimi CMD üzerinden değil? Genişletmek için tıklayın ... Hocam Python için demedim. C# için başladım CMD üzerinden gösteriyorlar.
Lady Dimitrescu' Alıntı: BTK Akademi Python eğitimi CMD üzerinden değil? Genişletmek için tıklayın ... Hocam Python için demedim. C# için başladım CMD üzerinden gösteriyorlar.