import sys
from cx_Freeze import setup, Executable
setup(
name="uygulama_adi",
version="1.0",
description="Uygulama Açıklaması",
executables=[Executable("dosya_adi.py", base="Win32GUI")],
)
Rica ederim, ne demek. Senin konundan sonra aklıma geldi diye açtım. Bir nebze yardımcı olabilirsem ne mutlu bana.gerçekten lazımdı çok teşekkürler
Yönlendir tabi ki, rica ederim.Yakın zamanda açtığım Valorant Triggerbot konusunda aşırı fazla nasıl çalıştırırım diye soru geliyordu bende bu tarz bir konu açmaya üşeniyordum artık soranlara bu konuya yönlendiririm. Bilgilendirici olmuş eline sağlık.
i'll be glad if it helps.Some of the comments are really appreciatable..
It will really help a lot
Dönüşümden sonra başka PC'lere atacağını varsayıyorum. Zaten klasör olarak dönüşürüp .dll'ler dahil atacağından sorun çıkartabilir, olsa daha iyi olur.dönüşümden sonra, dosyanın çalışması için insanların hala python'a sahip olması gerekiyor mu yoksa sorunsuz çalışacak mı?
Teşekkür ediyorum brom, umarım biraz da olsa fayda sağlar insanlara.Bu tarz öğretici içerikler faydalı oluyor her türlü insana gerçekten emeklerine sağlık diyor tebrik ediyorum seni hocam
Rica ederim, ne demek.çok lazımdı teşekkür ederim
gerçekten lazımdı çok teşekkürlerPython kodunu .exe dosyasına dönüştürmek için PyInstaller veya cx_Freeze gibi araçlar kullanabilirsiniz. Bu araçlar Python kodunuzu derleyerek tek bir yürütülebilir dosya oluştururlar. Öncelikle, PyInstaller veya cx_Freeze'ı yüklemeniz gerekir. Bunları pip kullanarak yükleyebilirsiniz:
pip install pyinstaller
veya
pip install cx_Freeze
PyInstaller kullanarak .py dosyanızı .exe dosyasına dönüştürmek için, komut satırında aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz:
pyinstaller dosya_adi.py
Bu, çalıştırılabilir dosyanızın "dist" klasöründe oluşturulacağı anlamına gelir. cx_Freeze kullanarak .py dosyanızı .exe dosyasına dönüştürmek için, öncelikle bir setup dosyası oluşturmanız gerekir. Örneğin, "setup.py" dosyasını aşağıdaki gibi oluşturabilirsiniz:
Python:import sys from cx_Freeze import setup, Executable setup( name="uygulama_adi", version="1.0", description="Uygulama Açıklaması", executables=[Executable("dosya_adi.py", base="Win32GUI")], )
Daha sonra, aşağıdaki komutu kullanarak .exe dosyanızı oluşturabilirsiniz:
python setup.py build
Bu, çalıştırılabilir dosyanızın "build" klasöründe oluşturulacağı anlamına gelir.
Python kodunu .exe dosyasına dönüştürmek için PyInstaller veya cx_Freeze gibi araçlar kullanabilirsiniz. Bu araçlar Python kodunuzu derleyerek tek bir yürütülebilir dosya oluştururlar. Öncelikle, PyInstaller veya cx_Freeze'ı yüklemeniz gerekir. Bunları pip kullanarak yükleyebilirsiniz:
pip install pyinstaller
veya
pip install cx_Freeze
PyInstaller kullanarak .py dosyanızı .exe dosyasına dönüştürmek için, komut satırında aşağıdaki komutu kullanabilirsiniz:
pyinstaller dosya_adi.py
Bu, çalıştırılabilir dosyanızın "dist" klasöründe oluşturulacağı anlamına gelir. cx_Freeze kullanarak .py dosyanızı .exe dosyasına dönüştürmek için, öncelikle bir setup dosyası oluşturmanız gerekir. Örneğin, "setup.py" dosyasını aşağıdaki gibi oluşturabilirsiniz:
Python:import sys from cx_Freeze import setup, Executable setup( name="uygulama_adi", version="1.0", description="Uygulama Açıklaması", executables=[Executable("dosya_adi.py", base="Win32GUI")], )
python setup.py build
Bu, çalıştırılabilir dosyanızın "build" klasöründe oluşturulacağı anlamına gelir.
+1. Yukarıdaki yapılanları program ile daha rahat yapabilirsiniz. Bu arada ben biraz bilgilensinler diye bu şekilde konu açtım, yoksa kısayol olarak çok şey var.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapya da bu programı kullanın
Teşekkürler.Python kodunu .exe dosyasına dönüştürmek için PyInstaller veya cx_Freeze gibi araçlar kullanabilirsiniz. Bu araçlar Python kodunuzu derleyerek tek bir yürütülebilir dosya oluştururlar. Öncelikle, PyInstaller veya cx_Freeze'ı yüklemeniz gerekir. Bunları pip kullanarak yükleyebilirsiniz:
pip install pyinstaller
veya
pip install cx_Freeze
pyinstaller dosya_adi.py
python setup.py build
who said it wasnt used? of course i use some tools. but its easier for people to build and understand the infrastructure that way.why dont dont use pytoexe?
Rica ederim, umarım yardımcı olur.Teşekkürler.
Ben sadece exeye dönüştürmeyi anlattım, dosya eklemeyi anlatacak bir konu açma fikri oluşturdun bende. Teşekkürler.Diyelim ki bir Python kodu yazıyorsunuz ve yazdığınız kodu herhangi bir sebepten... Yazdığım yazıda --add-data ile nasıl dosyaları exe'nize ekleyebileceğinizi bulabilirsiniz. Eğer Windows kullanıcısıysanız --add-data "dosya1.jpg;dosya1.jpg" argümanını ekleyerek istediğiniz resmi exe dosyanıza katabilirsiniz.
Ne demek deli, her zaman.bir git hub programı var dı elimde bu dilde yazılmış nasıl
açacağımı düşünüyordum iyi bir konu olmuş dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?