Onaylı Üye
"Yararlı İş" Derken ? Bilim Adamı Bey Açık Konuşur musunuzpython falan gec olum bunları yararlı işler yap
Adam haklı söylemiş. Önüne gelen python öğrenim sonra hacking yapim site çökertim hack grubuna katilim yada bi şirkette çalışim diye giriyo. Kimse demiyor ki dilleri amaç değilde araç olarak kullanmak gerek herkes önce hangi dili öğreniym diye işe girişiyor. Daha başlangıçtan yanılıyorsunuz. Pythondan sonra siber güvenliğe geçebilir miyim değilde siber güvenlik için hangi dil daha çok işime yarar diye konuya girişseydin muhtemelen sana python denirdi zaten. Siber güvenlik için koruyacağın sistemin dilini bilmelisin. Baştan birşeyler inşa etmek istiyorsan python kullanabilirsin fakat genel olarak c gibi diller daha kapsamlı olduğu için pythonun gücü yetmeyen yere onların gücü yetebiliyor. Yada pythonda yavaş çalışan kodlar c de çok daha hızlı çalıştığı için c gibi diller tercih edilebiliyor. Ama saldırmak istiyorum etik hackerlik yapıcam diyosan python ile skript yazmak çok kolay olacaktır. 5 6 satır kodla keylogger yazılabiliyor. Zaman açısından çok tasaruflu olabiliyor. Ama yinede tekrar söyleyeyim siber güvenlik dediğinde çok geniş bir konu. Dilden önce sistemleri öğrenmelisin dil tarafı sadece uygulama tarafı olur. Neyi uygulaman gerektiğini bilmedikten sonra neye yarar. Zaten teori derslerini izledikçe biraz dilleri araştırsan ne öğrenmen gerektiğinin cevabını kendine vereceksin."Yararlı İş" Derken ? Bilim Adamı Bey Açık Konuşur musunuz
bende sana yazmayı örenmeni tavsiye ederimGeçebilirsin fakat yanında bir kaç dil daha bilmen şart özellikle c# ı örenmeni tavsiye ederim
Muhteşemsin, Google Keepim'e Kaydedeceğim bu küçük notunu.. Teşekkürler <3Adam haklı söylemiş. Önüne gelen python öğrenim sonra hacking yapim site çökertim hack grubuna katilim yada bi şirkette çalışim diye giriyo. Kimse demiyor ki dilleri amaç değilde araç olarak kullanmak gerek herkes önce hangi dili öğreniym diye işe girişiyor. Daha başlangıçtan yanılıyorsunuz. Pythondan sonra siber güvenliğe geçebilir miyim değilde siber güvenlik için hangi dil daha çok işime yarar diye konuya girişseydin muhtemelen sana python denirdi zaten. Siber güvenlik için koruyacağın sistemin dilini bilmelisin. Baştan birşeyler inşa etmek istiyorsan python kullanabilirsin fakat genel olarak c gibi diller daha kapsamlı olduğu için pythonun gücü yetmeyen yere onların gücü yetebiliyor. Yada pythonda yavaş çalışan kodlar c de çok daha hızlı çalıştığı için c gibi diller tercih edilebiliyor. Ama saldırmak istiyorum etik hackerlik yapıcam diyosan python ile skript yazmak çok kolay olacaktır. 5 6 satır kodla keylogger yazılabiliyor. Zaman açısından çok tasaruflu olabiliyor. Ama yinede tekrar söyleyeyim siber güvenlik dediğinde çok geniş bir konu. Dilden önce sistemleri öğrenmelisin dil tarafı sadece uygulama tarafı olur. Neyi uygulaman gerektiğini bilmedikten sonra neye yarar. Zaten teori derslerini izledikçe biraz dilleri araştırsan ne öğrenmen gerektiğinin cevabını kendine vereceksin.
Lise öğrencisiyim önümde zamanımın kısıtlı olduğu fakat yeterince geniş ve uzun bir yol var.Adam haklı söylemiş. Önüne gelen python öğrenim sonra hacking yapim site çökertim hack grubuna katilim yada bi şirkette çalışim diye giriyo. Kimse demiyor ki dilleri amaç değilde araç olarak kullanmak gerek herkes önce hangi dili öğreniym diye işe girişiyor. Daha başlangıçtan yanılıyorsunuz. Pythondan sonra siber güvenliğe geçebilir miyim değilde siber güvenlik için hangi dil daha çok işime yarar diye konuya girişseydin muhtemelen sana python denirdi zaten. Siber güvenlik için koruyacağın sistemin dilini bilmelisin. Baştan birşeyler inşa etmek istiyorsan python kullanabilirsin fakat genel olarak c gibi diller daha kapsamlı olduğu için pythonun gücü yetmeyen yere onların gücü yetebiliyor. Yada pythonda yavaş çalışan kodlar c de çok daha hızlı çalıştığı için c gibi diller tercih edilebiliyor. Ama saldırmak istiyorum etik hackerlik yapıcam diyosan python ile skript yazmak çok kolay olacaktır. 5 6 satır kodla keylogger yazılabiliyor. Zaman açısından çok tasaruflu olabiliyor. Ama yinede tekrar söyleyeyim siber güvenlik dediğinde çok geniş bir konu. Dilden önce sistemleri öğrenmelisin dil tarafı sadece uygulama tarafı olur. Neyi uygulaman gerektiğini bilmedikten sonra neye yarar. Zaten teori derslerini izledikçe biraz dilleri araştırsan ne öğrenmen gerektiğinin cevabını kendine vereceksin.
Şunu oku şunu izle diye not yazacak olsam bu sitenin veri tabanı yetmez o yazıyı kaydetmeyeMuhteşemsin, Google Keepim'e Kaydedeceğim bu küçük notunu.. Teşekkürler <3
Lise öğrencisiyim önümde zamanımın kısıtlı olduğu fakat yeterince geniş ve uzun bir yol var.
Beni konu hakkında tavsiyelendirebilir, şu makaleleri okuman senin için iyi veya şu konulara hakim olmalısın vs., ve yardımcı olursan seve seve okurum, zamanını çalmak istemem, senin için mutlak sıfır kadar değere sahip olduğum için hayır desende anlayış gösteririm buna :´|
mesela bu yanıtladığım yorum gibi yorumlarıda dikkate alma. asp ye dil diyen adamı gördün mü kaçÖncelikle sadece python dili yetmez dostum. Bir yazılım dilini öğrendikten sonra başka bir dile geç ve kendini sürekli güncel tut. C#, C++ yanı sıra web tabanlı olarak php, asp gibi dilleride öğrenebilirsin önceliğin kendini 2-3 dil arasında orta seviye bir bilgiye sahip olmak olsun. Python C# ve yanında web tabanlı bir kaç dil de öğren.
işine bakarmısın dostum asp nedir bize açıklarmısın lütfen ? biz bilmiyoruz çünkümesela bu yanıtladığım yorum gibi yorumlarıda dikkate alma. asp ye dil diyen adamı gördün mü kaç
asp ye dil yazılan yeri gördümmü de kaç.işine bakarmısın dostum asp nedir bize açıklarmısın lütfen ? biz bilmiyoruz çünkü
Kendi görüşlerinizi başka yorum yapan bir insanın görüşü ile kıyaslamayın. Asp her yerde yazılım dili olarak geçerken " asp ye dil diyen adamı gördün mü kaç " yazan arkadaş gibi yapmayın. Ek tavsiyemdir.
en azından savunmadan önce savunduğun şeyin ne olduğunu araştırsan kendini rezil etmezsin. birde gelmiş milletin iq süne laf ediyorişine bakarmısın dostum asp nedir bize açıklarmısın lütfen ? biz bilmiyoruz çünkü
Kendi görüşlerinizi başka yorum yapan bir insanın görüşü ile kıyaslamayın. Asp her yerde yazılım dili olarak geçerken " asp ye dil diyen adamı gördün mü kaç " yazan arkadaş gibi yapmayın. Ek tavsiyemdir.
Knk gerçekten bir şey demek istemiyorum.asp ye dil yazılan yeri gördümmü de kaç.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap. Bu bilgiye ulaşmak 30 saniye almıyor ama bilip bilmeden önüne gelen yok asp dil yok bu dil yok şu dil diyebiliyor o yüzden gördümmü kaçıcaksın yoksa senide yanlış yola sürükler
en azından savunmadan önce savunduğun şeyin ne olduğunu araştırsan kendini rezil etmezsin. birde gelmiş milletin iq süne laf ediyor
peki üstad...Knk gerçekten boşsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?