Onaylı Üye
Valla öyle zaman harcamadan para kazanılmıyor bende girmeyi düşünüyorumşu işlere bi giricem ya zaman harcarsan para kazanıyosun
aga borsa işi felan filan çevremde bunlardan kazanan çok fazla arkadaşım var rulet de öyle aslında kumara pek girmek istemiyorum ama bilemiyorum büyük para dönüyo benimde bi gözüm dönüyoValla öyle zaman harcamadan para kazanılmıyor bende girmeyi düşünüyorum
ben 4 yıl kıbrısta yaşadım kumarın içerisinde vaktim geçti bana sorarsan kumarda her zaman masa kazanıyor hiç bulaşma ama borsa olabiliraga borsa işi felan filan çevremde bunlardan kazanan çok fazla arkadaşım var rulet de öyle aslında kumara pek girmek istemiyorum ama bilemiyorum büyük para dönüyo benimde bi gözüm dönüyo
valla genelde öyle ama bilmiyorum ruletten çok fazla para kazanan arkadaşlarım var oyüzden işte bi aklım kayıyorben 4 yıl kıbrısta yaşadım kumarın içerisinde vaktim geçti bana sorarsan kumarda her zaman masa kazanıyor hiç bulaşma ama borsa olabilir
Valla bence girme hele bütün paranla sakın girme kazanırsan şansa kazanırsınvalla genelde öyle ama bilmiyorum ruletten çok fazla para kazanan arkadaşlarım var oyüzden işte bi aklım kayıyor
yok kanka zaten okadar mal değilim de JKSFDLNSD yine girmem heralde kumar ters bizeeValla bence girme hele bütün paranla sakın girme kazanırsan şansa kazanırsın
Ters deme yine de para neredeyse biz oradayız hdsahdhasfayok kanka zaten okadar mal değilim de JKSFDLNSD yine girmem heralde kumar ters bizee
şş kanka çaktırma LKŞSDFNŞLSTers deme yine de para neredeyse biz oradayız hdsahdhasfa
İyi forumlar kanka görüşürüz dhahsdasşş kanka çaktırma LKŞSDFNŞLS
görüşürüz dostum iyi forumlarİyi forumlar kanka görüşürüz dhahsdas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?