2 Şub 2020 #1 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaslar QT de loader login yapmak icin bir tane php api yaptim suan sorunsuz calisiyor bunu c# ye uyumlu yapabiliyorum string indirerek kod C#: WebClient wc = new WebClient(); wc.DownloadString("blabalbalbalbal"); bunu QT de nasil yapabilirim yardim ederseniz sevinirim
Merhaba arkadaslar QT de loader login yapmak icin bir tane php api yaptim suan sorunsuz calisiyor bunu c# ye uyumlu yapabiliyorum string indirerek kod C#: WebClient wc = new WebClient(); wc.DownloadString("blabalbalbalbal"); bunu QT de nasil yapabilirim yardim ederseniz sevinirim
2 Şub 2020 Konuyu başlatan #2 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI How can I download string in QT like a webclient
4 Şub 2020 Konuyu başlatan #3 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI christian09119' Alıntı: Thanks man that actually works.. Genişletmek için tıklayın ... Ohh you cant understand pls not write comment if you notting know about theme
christian09119' Alıntı: Thanks man that actually works.. Genişletmek için tıklayın ... Ohh you cant understand pls not write comment if you notting know about theme
11 Şub 2020 #4 Losess L Seçkin Üye Katılım 7 Mar 2016 Mesajlar 316 Çözümler 3 Tepki puanı 31 Ödüller 8 10 HİZMET YILI AK elmasry' Alıntı: nice release Genişletmek için tıklayın ... adam bir şey vermedi ki neye teşekkür ediyorsun
AK elmasry' Alıntı: nice release Genişletmek için tıklayın ... adam bir şey vermedi ki neye teşekkür ediyorsun
11 Şub 2020 Konuyu başlatan #5 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Losess' Alıntı: adam bir şey vermedi ki neye teşekkür ediyorsun Genişletmek için tıklayın ... Hic sorma knk hepsi yorum pesinde eyw bunu ben dicektim sen dediin
Losess' Alıntı: adam bir şey vermedi ki neye teşekkür ediyorsun Genişletmek için tıklayın ... Hic sorma knk hepsi yorum pesinde eyw bunu ben dicektim sen dediin
11 Şub 2020 #6 Losess L Seçkin Üye Katılım 7 Mar 2016 Mesajlar 316 Çözümler 3 Tepki puanı 31 Ödüller 8 10 HİZMET YILI SCRİPTT' Alıntı: Hic sorma knk hepsi yorum pesinde eyw bunu ben dicektim sen dediin Genişletmek için tıklayın ... bot doldu forumda bu sistemle kötü oldu cidden istediğin cevabı bulmak çok zorlaştı flamer kaynıyor etraf
SCRİPTT' Alıntı: Hic sorma knk hepsi yorum pesinde eyw bunu ben dicektim sen dediin Genişletmek için tıklayın ... bot doldu forumda bu sistemle kötü oldu cidden istediğin cevabı bulmak çok zorlaştı flamer kaynıyor etraf