Dostum VAC riski yok şu anlık ama yakalanmamak için şunları tavsiye ederimV.A.C Riski veya Diyer 3 Büyük koruma riski ne?
Bence CRCK olduğu için %90 BAN Çünki CRCK hileler ne olursa olsun BAN Verir.
Hileyi İnsert tuşu ile açabilirsinnereye yapıştırıyoruz ve hangi tuşla açıyoruz ?
Dostum sana şunu yapmanı öneririm yan hesabında hileyi açmadan önce yoksa ban yersinhocam benim bir prime hesabım var ama ben yan hesap açtım beleş oladan hileyi dosya konumuna atınca prime hesaba geçtikten sonra dlli çıkardım bir sorun olur mu
Bro birsürü video var yapılması ile ilgili zaten ben sadece aylık 30tl ye satılan hilenin crackini paylaştımHilenin nasıl yapıldığını anlatan bir video çekersen daha faydalı olur.
Hileyi İnsert tuşu ile açabilirsin
Dostum sana şunu yapmanı öneririm yan hesabında hileyi açmadan önce yoksa ban yersin
ilk önce steam'a sağ tıkla ve dosya konumunu aç, sonra userdata var orayı sil pc yi restartla ve yan hesabına gir bunu yaptıkdan sonra prime hesabında hile açmadıkca yemezsin,
Not:Hesap değiştiriceğin zaman bunu uygula
Bro birsürü video var yapılması ile ilgili zaten ben sadece aylık 30tl ye satılan hilenin crackini paylaştım
Yenilendilinki yenilermisin
Dostum xenos injector 2.3.2 kurulu olması gerekhile indirdim sadece dll dosyası var nasıl yapıldığı hakkında bilgilendirme yaparmısın
Veiled injector öneririminjectör varmı başkan ya bildiğin güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?