Süper Üye
İşlemci veya anakarttan yapabilir.
Ekran karti orta duzey ama suanki islemcim r5 2600 ve cok kotu.pubg oynuyorum sadece bu islemci gayet iyiymis dedilerHocam darboğaz yapması işlemcine bağlı, işlemcini biraz araştırdım ancak çok da iyi gibi görünmüyor. Oyunlarda önceliği ekran kartına verirsen sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.
İşlemci veya anakarttan yapabilir.
Anakarttan darboğaz yaptığı nerede görülmüş? Bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmayın. Darboğaz dediğimiz olay, işlemcinin ekran kartını yeterli besleyememesi durumunda olur ki Ryzen 5 5600X sağlam işlemcidir. Tahminimce o işlemcinin RTX 4060'a kadar yolu var. GTX 1660 Ti ile Ryzen 5 5600X uyumlu olur, sorun oluşturmaz.
Hocam grafikleri yüksek tutarsan işlemciye yük binmez bide nasıl dar boğaz yapsın işlemcinle ekran kartın gayet iyi
Low'da oynarsam sıkıntı olur mu?
Hangi oyunu oynamak istiyorsunuz?
PUBG Steam.
Suanki islemcim r5 2600 ve cok kotu 5600x almak istiyorum tskler degerli yorumlariniz icinOldukça güçlü bir işlemciye sahipsiniz, sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İsterseniz ekran kartınızı değiştirebilirsiniz. Eğer değiştirmeyi düşünüyorsanız yeni konu açarsanız öneri vermek isteriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?