Ya hocam iyi oynuyor dediğim oyunculara baktım wh kullanıyorlar legit bir şekilde baydırıyorlar anlayacağınben oyunda hiç hileye denk gelmedim yada iyimiş dedigim adamlar hile olabilir bi iğtimal .d oyuna ilk başladıgımda foruma girip hilesini araştırmştım umarım gelir dostum
free miydi peki? ücretliler dudak uçuklatıyor. 30 dolar falan :/yabancı forumlara bak burdan isim veremiyorum bir yabancı forumda vardı çok bilinen
Kitlesi az olan oyunlara forumda hileler mevcut. Eğer kullanıcılar tarafından istek artarsa bir güzellik yapacaklarını düşünüyordum.Bu forumun r6 oyunları için herhangi bir hack yapacağını sanmıyorum.
Bu forumda R6 oyun tutkunları çok az.
oyunu nasıl oynuyorsun sen reis günde en az 5-6 hile denk geliyor şaka mısın.R6 da hiç hileye denk gelmedim geleceğimi de sanmıyorum dostum gelse bile banlanır
vallahi kankam taş çatlasın 7 8 ay gibi bir süredir oynuyorum hiç hile denk gelmedioyunu nasıl oynuyorsun sen reis günde en az 5-6 hile denk geliyor şaka mısın.
günde kaç oyun oynuyorsun reis sen ya. Ben günde en az 5-6 saat oynuyorum durmadan denk geliyorvallahi kankam taş çatlasın 7 8 ay gibi bir süredir oynuyorum hiç hile denk gelmedi
ben o kadar oynamıyorum dostum 10 11 maç falangünde kaç oyun oynuyorsun reis sen ya. Ben günde en az 5-6 saat oynuyorum durmadan denk geliyor
hocam mh dediğimiz, vanguarda çözüm bulmuş ona mı bulamayacakR6 gibi bir oyunda hile yapmak zor dostum anti chati kuvvetli sadece operatöre skin hilesi yapabiliyoduk o bile fixlendi.
kanka burda daha yok r6 hilesiR6 oynarken baya bir tilt olmama yol açan birçok hileciye denk geldim ama forumda herhangi bir hileye denk gelemedim. Yetkililerimiz bir el atıp ya piyasadaki hileleri cracklese ya da kendileri bir wh vesaire geliştirse çok makbule geçer. Konuyu açacak doğru yeri bulamadım o yüzden buraya açtım umarım bir sıkıntı olmaz.
ya olmadığını biliyorum modlar bi el atar mı diye talep ettim zatenkanka burda daha yok r6 hilesi
ben yapamaz diye bişey demedim zor dedim hocam dikkatli oku sonra yorum yap.hocam mh dediğimiz, vanguarda çözüm bulmuş ona mı bulamayacak
reis zor diyosun gelen bile fixlendi diyorsun, ben de diyorum ki zor olması fark etmez yapabilirler diyorum neyi yanlış yorumunben yapamaz diye bişey demedim zor dedim hocam dikkatli oku sonra yorum yap.
gerçekten gelirse eğer r6 tekrar başlarım xddya olmadığını biliyorum modlar bi el atar mı diye talep ettim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?