bence 30 alır gibiİşlemci: Intel Core i3-9100 / AMD Ryzen 3 2300 Bellek: 8 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti / AMD Radeon™ RX 560 (4GB VRAM)
Depolama: 60 GB kullanılabilir alan.
Kanka çok birşey bekleme fps konusunda 45 60 maximum gibi geliyor
Açar ama pek bi ümit besleme derimOyunun Sistem gereksinimlerinde i3 bir işlemci verilmiş (minimum) bendede i3 işlemci var
yine Ekran kartı olarak benimkine yakın bir model var
AMD radeon R7 200 series ekran kartı ile oyun açılırmı
8GB Ram
en düşük ayarlarda oynatır ama 30 fps filanAçar ama pek bi ümit besleme derim
ekran karti kac gm ? knka normalde acarOyunun Sistem gereksinimlerinde i3 bir işlemci verilmiş (minimum) bendede i3 işlemci var
8GB Ram
en az 4gb vram olması lazım ekran kartınınekran karti kac gm ? knka normalde acar
sanırsam düşük fps alırsın ama oynatır oyunuen az 4gb vram olması lazım ekran kartının
yok kanka konu sahibinin 4 gb vram olması gerek yoksa fps düşük alırsanırsam düşük fps alırsın ama oynatır oyunu
bende dedim ki 4 gm bile az fps alırsnyok kanka konu sahibinin 4 gb vram olması gerek yoksa fps düşük alır
yani evet yeni nesil bir oyun olduğu için öylebende dedim ki 4 gm bile az fps alırsn
max 100 120 alır knkayani evet yeni nesil bir oyun olduğu için öyle
yok kanka 45 60 alır bencemax 100 120 alır knka
ben ayarlarsam alırım knkayok kanka 45 60 alır bence
kanka rtx li sistemler 100 200 alır bence yawben ayarlarsam alırım knka
açar fakat pek 60 fps alamaz diye düşünüyorum ayarlardan 760x bilmem bi çözünürlük vardı ona çekersen bellki işte 45 fps ile falan oynatır yaniOyunun Sistem gereksinimlerinde i3 bir işlemci verilmiş (minimum) bendede i3 işlemci var
8GB Ram
çözünürlüğü oyunun dosyalarından yapıyosun bu arada ytde varaçar fakat pek 60 fps alamaz diye düşünüyorum ayarlardan 760x bilmem bi çözünürlük vardı ona çekersen bellki işte 45 fps ile falan oynatır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?