Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben pc toplarken 2 işlemci arası kaldım r7 ile r 5 in oyun performansı arası fark varmı? Yani r7 işte çok iyi onu anladık ama sizce oyun performansı r5 e göre düşükmü?
R7 5800X ve R5 5600X arasında kaldıysan hocam bütçen varsa r7 al aralarında oyundan oyuna değişmekle beraber bazı oyunlarda 2-3 fps artışı bazı oyunlarda ise 10 fpse kadar fark oluşabiliyor eğer bütçeniz varsa neden daha iyisi olmasın ama r7 almak şart mı derseniz değil r5 de sizi gayet iyi fpslerde tutabilir benim şahsi görüşüm oynadığınız oyunların internetten testlerine bakın işlemcilere göre eğer abartılacak fps farkı yoksa ve sizi etkilemeyecekse r5 alın geçin ikiside çok üst düzey işlemci fakat bazı oyunlarda hiç fps farkı bile olmuyor bazılarında ise 5-10 fps fark oluşabiliyor bunu kontrol etmenizi öneririm iyi forumlar
R7 daha iyi ama oyundan oyuna değişir bazı oyunlarda r5 ile pek fps farkı göremezsin bazı oyunlarda daha yüksek fps verir. Youtubeden fps karşılaştırma videolarını izleyebilirsin.