Driver booster uygulamasından driver larını yüklemeyi denermisin. Hata da düzeltiyor.başlıkta yazdığım 2 GB'lık ekran kartım 1 senedir görüntü vermediği için kullanmıyordum bugün bi takayım dedim belki düzelmiştir diye içini açtım fön makinesiyle çip kısmını ısıttım taktım görüntü verdi bu seferde driver kurmaya çalışırken siyah ekran veriyor hiçbir şekilde driver kuramıyorum ve resetleyince otomatik onarıma geçiyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz şuanki piyasada ekran kartı almam mümkün değil.
Driver booster uygulamasından driver larını yüklemeyi denermisin. Hata da düzeltiyor.başlıkta yazdığım 2 GB'lık ekran kartım 1 senedir görüntü vermediği için kullanmıyordum bugün bi takayım dedim belki düzelmiştir diye içini açtım fön makinesiyle çip kısmını ısıttım taktım görüntü verdi bu seferde driver kurmaya çalışırken siyah ekran veriyor hiçbir şekilde driver kuramıyorum ve resetleyince otomatik onarıma geçiyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz şuanki piyasada ekran kartı almam mümkün değil.
kart ölmüş hocam benzin döküp yaktımDriver booster uygulamasından driver larını yüklemeyi denermisin. Hata da düzeltiyor.
asus mı amd mı surucuyu yanlış yukluyo olabılırmısın bendede asus r9 270x var bende bir keresınde öyle hata almıstım ama sen kendın işlem yapmısın muhtamelen ondan kaynaklıbaşlıkta yazdığım 2 GB'lık ekran kartım 1 senedir görüntü vermediği için kullanmıyordum bugün bi takayım dedim belki düzelmiştir diye içini açtım fön makinesiyle çip kısmını ısıttım taktım görüntü verdi bu seferde driver kurmaya çalışırken siyah ekran veriyor hiçbir şekilde driver kuramıyorum ve resetleyince otomatik onarıma geçiyor bunun sebebi nedir yardımcı olurmusunuz şuanki piyasada ekran kartı almam mümkün değil.
amd ama baya eski yani önceden kullanıyodum kendi kendine gitti bende içini felan açtım ugrasmadım yaktım gittiasus mı amd mı surucuyu yanlış yukluyo olabılırmısın bendede asus r9 270x var bende bir keresınde öyle hata almıstım ama sen kendın işlem yapmısın muhtamelen ondan kaynaklı
Kafa rahat diyorsun, zaten elinde bulunan yedek karttı bro kasanın üzerindekine bir şey olmasın.amd ama baya eski yani önceden kullanıyodum kendi kendine gitti bende içini felan açtım ugrasmadım yaktım gitti
kart yanmış bro şuan fakirimKafa rahat diyorsun, zaten elinde bulunan yedek karttı bro kasanın üzerindekine bir şey olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?