Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Resmi zaten disk depolamayı kullandığım göstermek için attım
Hayır geriye dönük 10 dakika kayıt alıyorum onu ram üzerine yazıyor geçici olarak işte o olayı disk üzerinden yapması lazım çünkü disk seçili ama yapmıyor onu çözmeye çalışıyorumBelki başka bir uygulama o uygulama üzerinden çalışıyordur bu yüzden o kadar yüksek kullanımdır
performans ayarlarında bir sekme vardı hddnin bir kısmını ram olarak kullanmak onunla alakalı mı acaba?Hayır geriye dönük 10 dakika kayıt alıyorum onu ram üzerine yazıyor geçici olarak işte o olayı disk üzerinden yapması lazım çünkü disk seçili ama yapmıyor onu çözmeye çalışıyorum
Kanka sen çok yanlış yerlere giriyorsun boş verperformans ayarlarında bir sekme vardı hddnin bir kısmını ram olarak kullanmak onunla alakalı mı acaba?
Reddit'de okuduğuma göre, 'Anında Tekrar' gibi bir özelliği kapattığında sorunun çözüldüğü yazıyor. Konu altına yazan ve onaylayan birkaç kişi gördüm. AMD hakkında bilgi sahibi değilim, umarım konuyu gören bilgili birisi yardımcı olur.Resmi zaten disk depolamayı kullandığım göstermek için attım500mb olduğuna bakma yeniden başlattım pc yi ondan öyle 6,5gb şu an yine Çözümü hala bulabilmiş değilim nedendiski kullanmıyor anlamadım gitti.. Ya kapatacağım ya da böyle devam edecek total ramin 7,5gb sini buna hibe edeceğim ama ram yıpranacak falan fistan bilmiyorum video almam şart geriye dönük 10dk video aldığım için böyle oluyor
Radeon Settings: Host Service, AMD grafik kartı sürücülerinin bir parçasıdır ve ekran kartınızın optimize edilmesine, özelliklerine ve performansına erişim sağlar. Bu hizmet, normal kullanımda belirli bir miktarda bellek kullanır ancak normalde sisteminizin performansına herhangi bir olumsuz etkisi olmaz.Merhaba MH ailesi.
Soru başlıkta belirttiğim gibi, bilgisayar daha yeni format atacak bir durum yok herhangi bir şey indirilmedi crackli vs. hep bilindik şeyleri kurdum discord msı afterburner valorant cs go vs. vs. yani illegal bir şey indirmedimde kurmadımda bu kullanım nedir ne içindir ve normal midir
13 küsür gb ram kullanımı bana garip geldi yani
Arkada gizli calışan uygulamalar olabilirMerhaba MH ailesi.
Soru başlıkta belirttiğim gibi, bilgisayar daha yeni format atacak bir durum yok herhangi bir şey indirilmedi crackli vs. hep bilindik şeyleri kurdum discord msı afterburner valorant cs go vs. vs. yani illegal bir şey indirmedimde kurmadımda bu kullanım nedir ne içindir ve normal midir
Dostum anında tekrar dediği şey geriye dönük kayıt alma onu açtığım için zaten böyle oluyor ama DİSK e kayıt etmesi lazım RAM e değil onu çözemiyorum işteReddit'de okuduğuma göre, 'Anında Tekrar' gibi bir özelliği kapattığında sorunun çözüldüğü yazıyor. Konu altına yazan ve onaylayan birkaç kişi gördüm. AMD hakkında bilgi sahibi değilim, umarım konuyu gören bilgili birisi yardımcı olur.
Hacı işlemci ile nasıl bir alakası olabilir ? Fikrini tam açsaydınişlemciyle alakalı olabilir diye düşünüyorum teknik destek alman gerekebilir
Evet normal bir durum değil %1-2 kullanması gerekir en fazla muhtemelen virüs sorunudur driver silip baştan yükleyip pc'yi temiz bir taratıp.
advanted system care programı ile bakım yapıp en son çare format.
virüsten ötürüdür bi temizlet bilgisayarını
Beyler bilgisayarı açtım windows updatede yaptım , dıscord kurdum steam epic game ardına oyunları yükledim birde msı afterburner yukledim orjınal sitesinden o kadar nasıl virus olabılırHocam bence ne olur olmaz bı virüs taraması yaptırın PC ye yinede belkide farketmeden girmiştir
Arkadaşlar beni nedne kimse anlamıyorRadeon Settings: Host Service, AMD grafik kartı sürücülerinin bir parçasıdır ve ekran kartınızın optimize edilmesine, özelliklerine ve performansına erişim sağlar. Bu hizmet, normal kullanımda belirli bir miktarda bellek kullanır ancak normalde sisteminizin performansına herhangi bir olumsuz etkisi olmaz.
Ancak, eğer bu hizmetin çok fazla RAM kullanması durumunda, özellikle bilgisayarınızın performansını etkilemesi durumunda, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
Bu işlemler Radeon Settings: Host Service'in bellek kullanımını azaltabilir. Ancak, unutmayın ki bu özellikleri kapatarak bazı performans özelliklerini kaybedebilirsiniz. Ayrıca, sisteminizde yeterli RAM yoksa, programlarınızın yavaşlaması veya kilitlenmesi gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
- Radeon Ayarları'nı açın ve "Preferences" (Tercihler) sekmesini tıklayın.
- "Radeon Ayarları" altındaki "ReLive" seçeneğine tıklayın.
- "Recording" (Kayıt) bölümüne gidin ve "Instant Replay" (Anlık Yeniden Oynatma) özelliğini kapatın.
- Ayrıca, "Recording" (Kayıt) bölümünde "Recording Quality" (Kayıt Kalitesi) ayarını düşük seviyeye getirebilirsiniz.
- Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Anladım, özelliği kapatmak istemiyorsunuz ama video arabelleği olarak diski seçtiğinizde RAM'in çok fazla kullanıldığını söylüyorsunuz. Bu durumda, bazı ayarları değiştirerek sorunu çözebilirsiniz:Dostum anında tekrar dediği şey geriye dönük kayıt alma onu açtığım için zaten böyle oluyor ama DİSK e kayıt etmesi lazım RAM e değil onu çözemiyorum işte
Hacı işlemci ile nasıl bir alakası olabilir ? Fikrini tam açsaydın
Beyler bilgisayarı açtım windows updatede yaptım , dıscord kurdum steam epic game ardına oyunları yükledim birde msı afterburner yukledim orjınal sitesinden o kadar nasıl virus olabılır
Arkadaşlar beni nedne kimse anlamıyorKonuyu tamamen okur musunuz lütfen. Özet geçiyorum, Amd adrenalinden '' Görüntü tekrarı '' ayarını açtığım için bu oluyor ctrl+shift+S yaptığımda 10 dk gerisini kayıt ediyor ve bunu YAPMAK ZORUNDAYIM. Benim bilen arkadaşlara sorduğum soru şu: Arabellek olarak DİSK seçilmişken neden RAM kullanıyor (yani benctrl+shift+S yapıp son 10 dk yı kayıt edene kadar, son 10dk kaydını tuttuğu kısım daha nasıl anlatayım bilmiyorum)
Ya kapatacağım ya da böyle devam edecek diyorum yukarıda arkadaşın birisi kapatırsan düzelir yazmış Allah razı olsun reis ya
Performansı etkileyen bir şey yok bilgisayar hala gayet akıcı zaten resimde gördüğünüz üzere 32GB Ram var o konuda sorun yok sadece ram yıpranmasın ağır sirkülasyon olmasın sürekli diye bunu düzeltmeye çalışıyorum, LÜTFEN BİLENLER YAZSIN ABİ RİCA EDİYORUM
Anladım, özelliği kapatmak istemiyorsunuz ama video arabelleği olarak diski seçtiğinizde RAM'in çok fazla kullanıldığını söylüyorsunuz. Bu durumda, bazı ayarları değiştirerek sorunu çözebilirsiniz:
Bu ayarları değiştirerek, videoların RAM yerine diskte arabelleğe alınacağından daha az RAM kullanımı sağlayabilirsiniz.
- Adrenalin yazılımını açın ve "Görüntü Tekrarı" özelliğini seçin.
- "Görüntü Tekrarı Ayarları" bölümüne gidin.
- "Video Arabelleği" bölümünde "RAM" yerine "Disk" seçeneğini seçin.
- "Disk" seçeneğini seçtikten sonra, "Disk Arabelleği" alanındaki "Disk" seçeneğini tıklayarak kaydedilen videoların nereye kaydedileceğini seçin.
youtube da birçok çözüm var deneyebilirsinMerhaba MH ailesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?