Uzman Üye
Tabi sonuçta kasaların fan yerleri takılıp çıkarılabilir sadece istediğiniz gibi olan rgb li fan alırsanız ve takarsanız isteğiniz olucaktır ama siz işinizi garantiye almak için başka kişilerinde fikrini alın her kasa aynı olmayabilirMerhabalar kasa modelim:Vento VG15FE ve rainbow yerine rgb taktırmak istiyorum mümkünmüdür?
Bilgisayarcıya götürsem gerekli ekipmanları alıp o yapar mı?mümkündür fakat bilmiyorsan yapmanı önermem
ne lazım değiştirme ekipmanı olarakEvet değiştirebilirsin
Rgb fanlar birkaç farklı boyutta ve bağlantı tipinde gelirler kasa fanı boyutunu ölçerek doğru boyutta rgb fanları seçmen gerekir ayrıca fanların kasaya uyumlu olması ve doğru güç bağlantılarına sahip olması önemlidir yeni fanları takmak için bir tornavida fan klipsleri veya vidaları fanların güç kaynağına veya anakartına bağlanmasını sağlayacak uygun kabloları da ihtiyacın olabilir fanları takmadan önce kasanın içindeki tozları temizlemen de faydalı olacaktırne lazım değiştirme ekipmanı olarak
yapar ama dikkat et içindekileri çalmasınBilgisayarcıya götürsem gerekli ekipmanları alıp o yapar mı?
hocam sıktı ya rainbow biliyorum rgbde bir zaman sonra sıkıcak ama heves işteyapılabilir ama gerek yok bence
uğraştırır baya ama sonucuna deger mi bilmiyorumMerhabalar kasa modelim:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
rainbow yerine rgb taktırmak istiyorum mümkünmüdür
valla bakarmısın reis modeli verdimfanlar çıkartılıyorsa modified yapabilirsin ama sonucu nasıl olacağını bilmiyorum bilen birisi ile yapılabilir bence
bende şuan led tuşu var o olmaz mıdostum değiştirebilirsin ön fan ve arka fanlarını değiştiriyorsun sadece eğer led tuşu da istiyorsan gidip reset tuşunu iptal edip lep kontrolcüsüne bağlıyorusn bu kadar basit
led tuşu var ise daha iyi reset tuşunu iptal etmene gerek kalmaz ona bağlarsın o zaman ancak teknik bilgin yok ise yapmabende şuan led tuşu var o olmaz mı
teknik bilgim yok bilgisayarcıyamı yaptırıyım ve hocam hem rainbow hem rgb olmaz mı aynı tuştaled tuşu var ise daha iyi reset tuşunu iptal etmene gerek kalmaz ona bağlarsın o zaman ancak teknik bilgin yok ise yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?