uplay > rainbow six siege ayarlar > başlatma parametreleri /belaunch -benasıl kapanıyor detaylı bilgi verir misin kardeşim?
teşekkür ederim denemek lazım multiplayer giremiyoruz dimi bununlauplay > rainbow six siege ayarlar > başlatma parametreleri /belaunch -be
Deneyip dönüş yapar mısın gerçekten renown kasıp operatör botlar ile kasarak alabiliriz bu yöntemleDediğin şey ufaktan bi bypass a giriyor deneyip dönüş yapayım
bende hesap var benim hesapta deneyebiliriz. sorun yok instagram onurutkuu97 yazınriskli bir şey engelleme ihtimalı var
Renown kasmayı dener misin çalışıyorsa ve ban yemezsek bende denemek istiyorum operatör açmam gerekiyor dabende hesap var benim hesapta deneyebiliriz. sorun yok instagram onurutkuu97 yazın
Tabiki krdesim.neden olmasın herkesin fayda görmesi amaçDeneyip dönüş yapar mısın gerçekten renown kasıp operatör botlar ile kasarak alabiliriz bu yöntemle
bana dön beraber deneyelim tam olarak nasl yapacağımı bilmiyorumRenown kasmayı dener misin çalışıyorsa ve ban yemezsek bende denemek istiyorum operatör açmam gerekiyor da
Bir kenara not aldım, BE'nin kapatılabilmesi hoş olmuşTeşekkürler.
benim attığım koddan bahsediyorsan uplay'e girersen ve rainbow u seçip ayarlarından başlatma parametrelerini /belaunch -be yazarsan battleye sistemi duruyor ama maçlara falan sokmaz seniBu kodlar ne işe yarıyor hacım
If Timer1.Enabled = True ThenBu kodlar ne işe yarıyor hacım
If Timer1.Enabled = True Then
MsgBox("İşlem başladı!")
Timer1.Interval = 1000
End If
Bundan bahsediyorsan, VB.Net üzerine bir koddur. Timer aktifse işlem başladı deyip zaman süresi uzatılacak.
Ne demekBilgin için teşekkür ederim dostum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?