zaten belli üyelere vermeleri gerekir ama umarım yaparlarSivassLee
doğru söylemiş yapma ihtimalleri düşük ama yaparlarsa seçkin veya yüksek ihtimal süper üyelere verirler o da legit bir hile olur yoksa biri ban yiyince direk memorynin başını ağrıtırlar
Betadan beri oynadığım oyundur. Bırakalı 4 ay oluyor. Ubisoft elinde kesin kanıt olmasına rağmen ban atmayabiliyor. ÖrneğinStarter pack kaldırıldı kaldırılmasaydı ban yediğinde yeni hesapla alırdın 20 25 liraydı zaten ama şuan öyle değil şuan 109-40 lira her gün bu parayı çıkarabilicek misin ve 3 hesap ban'ı HWID BAN free hwid değiştirici de bulamazsın legitligin de bi zamana kadar geçerli olucak günün birinde zaten anlayacaklar hile oldugunu Rainbow da hile kaçınılmaz gibi birşey
son olarak hile yediklerinde mh'yi suçlayanlar oluyor bu yüzden bu oyuna hile gelmez gibi
valla yapsınlar ben hesap ayarlarım zaten belli bir üye sınıfı kullanacağı için mh yi suçlayan gereksiz tayfa olacağını düşünmüyorumStarter pack kaldırıldı kaldırılmasaydı ban yediğinde yeni hesapla alırdın 20 25 liraydı zaten ama şuan öyle değil şuan 109-40 lira her gün bu parayı çıkarabilicek misin ve 3 hesap ban'ı HWID BAN free hwid değiştirici de bulamazsın legitligin de bi zamana kadar geçerli olucak günün birinde zaten anlayacaklar hile oldugunu Rainbow da hile kaçınılmaz gibi birşey
son olarak hile yediklerinde mh'yi suçlayanlar oluyor bu yüzden bu oyuna hile gelmez gibi
Şefim şuan epicte 23 TL oyun. Katılıyorum sana elbet haklısın. Ben de bu oyunda hile kullanmama taraftarıyım. Hile olsa da kullanmamStarter pack kaldırıldı kaldırılmasaydı ban yediğinde yeni hesapla alırdın 20 25 liraydı zaten ama şuan öyle değil şuan 109-40 lira her gün bu parayı çıkarabilicek misin ve 3 hesap ban'ı HWID BAN free hwid değiştirici de bulamazsın legitligin de bi zamana kadar geçerli olucak günün birinde zaten anlayacaklar hile oldugunu Rainbow da hile kaçınılmaz gibi birşey
valla ben biraz abartılı olacak ama göz korkuttuklarını düşünüyorum renown botunu kullananlar ban yiyecek dediler bende kullanmıştım ayrıca bende senin gibi şuan recoil programı kullanıyorum bence yapılabilir yani.Betadan beri oynadığım oyundur. Bırakalı 4 ay oluyor. Ubisoft elinde kesin kanıt olmasına rağmen ban atmayabiliyor. ÖrneğinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapelemanı bir inceleyelim.
Maçıma geldi. 3-4 maçı 2 round boyunca herkesi görüşsüz duvardan vurarak kazandı. Videolu kanıt yolladık arkadaşlarla Ubisoft'a tam 2 hafta boyunca. Adamı hiçbir şekilde banlatamıyoruz. Halen daha hile yapmaya devam ediyor. E-spor oyuncularında böyle profil bulamazsınız zaten. Herif oyun çıktığından beri hile yapıyor.
Kısacası ben hile yapan herkesin ban yediğine inanmıyorum. Renown botu vardı bir zamanlar hatırlar mısınız? Ben hala ban yemedim ondan mesela. 340 seviye hesap hemen hemen her şey açık şu an. Recoil scripti de kullanıyordum. Ban falan atmıyorlar yani öyle.
Zor falan değil hocam. Çok iyi falan da korunmuyor. Çinliler BattleEye'ı *** etti ***.r6 hilesi zor . çok iyi koruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?