Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
tom clancy's rainbow six siege Tom Clancy's Rainbow Six Siege Ücretsiz Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege Ücretsiz Rainbow Six Siege Bedava Ücretsiz Rainbow Six Siege Bedava Rainbow Six Siege fırsat sınırlı aksiyon

:resim:
RnQRon.jpg

:video:

:not:
Rainbow Six Siege sınırlı bir süre için PS4, Xbox One ve PC'de öünümüzdeki hafta sonu bedava. Ubisoft, taktik nişancı oyununu sınırlı bir süre ücretsiz yayınlayacağını duyurdu.
Ubisoft'un mükemmel takım tabanlı taktik nişancı Rainbow Six Siege, önümüzdeki haftasonu sınırlı bir süre için ücretsiz olarak oynanacak. PS4, Xbox One ve PC'deki herkes 15 Şubat - 20 Şubat tarihleri arasında oyunu tamamen ücretsiz oynayabilir.

Bedava hafta sonu kampanyası bittikten sonra oyunu satın almaya karar verirseniz, ilerlemenizin tamamına erişebileceksiniz. Bir diğer güzel nokta, Siege şu anda tüm platformlarda işaretli olması, bu nedenle tam fiyat ödemek zorunda kalmayacaksınız.

Diğer Siege haberlerinde, Chimera Operasyonu olarak da bilinen 3. yıl Sezon 1 içeriği, 19 Şubat'ta test alanıyla başlayacak. Ayrıca, 6 Mart'ta tüm platformlarda tüm oyunculara sunulacak. Aynı zamanda co-op mod olan Outbreak tüm sistemlere 6 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında sınırlı bir süre gelmeden önce, test sunucusunda 20 Şubat'ta hizmete girecek.
unutmayın bu sınırlı süredir 15-20 şubat tarihi arası olacak .
Siege'in ücretsiz oynanan haftasonu hakkında daha fazla ayrıntıyı oyunun aşadaki wepsitesinin linkiden bulabilirsiniz.

LİNK
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ya geçenlerdede ücretsizdi indirdim oynadım sonra çıktım sonra hata aldım oyunu alanların çoğu aynı hatayı alıyormuş
hem haftasonu için ücretsiz sadece 2 gün kullanıyorunuz sonra satınalma istiyor ona göre yani

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bir kerede deneme olarak ücretsiz yapmayın arkadaşlar ne var yani bir kaç fakiri sevindirseniz

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
2 gün olmayaydı iyidi . :(

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
teşekkürler oyunu bekliyordum zaten ücretsiz olması iyi olmuş ama böyle süreli olmasaydı iyi olacaktı

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
sanıyorum oyun 76 gb gibi bişeydi bende varda hatırlamıyorum boyutunu siz 2 günde o 76 gb i anca indirirsiniz şimdi oda var bence erken açmaları lazım oyunu 1 hafta gibi net durumları belli:D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...