Rakip Takım Script Olduğunuzu Anladığı Anda Ne Yapıyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
valla en az 20 30 mac attim hic denk gelmedim main hesabimda oynuyom

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Genelde muteliyorum ben baştan sona herkesi. O yüzden ne konuşuluyor hiç bilmiyorum :D anlıyorlarsa da yapacak bişey yok giden bir hesap olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aynısını yaşıyorum hepimizin bi terapiye gitmesi lazım bence

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
evet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
Hile zaten zevg için birşey tabiki zevg aliyoruz 😂

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bir gıdım pişmanlık yok aksine iyi oynadığımı düşündüğü için teşekkür eder daha da çıldırtırım oto win oluyor

Üye
3 HİZMET YILI
evet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
ben ne alak dıyıp geçındııyrum legit oynuyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ayarları daha rage yapıp sen nasıl elmasa çıktın ezik boosted diyip tilt ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dalga geçiyorum ne script filan die Ama sonunda gene win alan ben oluyorum takmıyorum yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...