Onaylı Üye
valla en az 20 30 mac attim hic denk gelmedim main hesabimda oynuyom
Hile zaten zevg için birşey tabiki zevg aliyoruzevet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
ben ne alak dıyıp geçındııyrum legit oynuyorumevet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?
Ayarları daha rage yapıp sen nasıl elmasa çıktın ezik boosted diyip tilt ediyorumevet arkadaşlar şimdi rakibiniz sc olduğunuzu anladı ve küfürler yağdırmaya başladı, dini milli ırki bütün değerlerinize küfür yiyorsunuz? işte o anda bir gıdım da olsa pişmanlık duyuyor musunuz yoksa "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla mı zevk alıyorsunuz, açıkçası ben "dur lan biraz daha eziyim şunu" diyip daha fazla zevk alıyorum acaba bir psikopat mıyım veya sosyopat?