- Yasaklandı
-
Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
APU sistem ne oluyor birde ben GPU ya ayrıldığını sanmıyor 512 mb GPU var çünküAPU sistemlerde RAM'in bir kısmı GPU'ya ayrılır.
APU AMD'nin yaptığı bir işlemci APU'da ekran kartı işlemcinin içindedir.APU sistem ne oluyor birde ben GPU ya ayrıldığını sanmıyor 512 mb GPU var çünkü
birde görev yöneticisinde donanıma ayrılmış yazıyor
öyle birşey olduğunu sanmıyorumAPU AMD'nin yaptığı bir işlemci APU'da ekran kartı işlemcinin içindedir.
neden konu açıyorsun o zaman?öyle birşey olduğunu sanmıyorum
neden olucak bu sorunu düzeltmek için! :|neden konu açıyorsun o zaman?
kardeş adam bildiğini söylüyor öyle olduğunu sanmıyorum diyorsun konuyada şunu yazmayın bunu yazmayın demişsin kendi başına çözsene o zaman neyin konusunu açıyorsunneden olucak bu sorunu düzeltmek için! :|
onları yazmayın dedim çünkü ben onları denedim kardeşim bu arada sen ne biliyorsun ya?kardeş adam bildiğini söylüyor öyle olduğunu sanmıyorum diyorsun konuyada şunu yazmayın bunu yazmayın demişsin kendi başına çözsene o zaman neyin konusunu açıyorsun
paylaşımlı bellek kardeşim bu snn ekran kartın çöp olduğu için az önce anlatan arkadaşın dediği gibi gpu için ayırıyor bir kısmınıonları yazmayın dedim çünkü ben onları denedim kardeşim bu arada sen ne biliyorsun ya?
oda olabilir bu sefer haklısınpaylaşımlı bellek kardeşim bu snn ekran kartın çöp olduğu için az önce anlatan arkadaşın dediği gibi gpu için ayırıyor bir kısmını
Ayırıyor GPU kardeşimAPU sistem ne oluyor birde ben GPU ya ayrıldığını sanmıyor 512 mb GPU var çünkü
birde görev yöneticisinde donanıma ayrılmış yazıyor
o nasıl bir taktikmişformat at krdsm , hani böyle bilgisayarcıya götürürsün bilgisayarı ya der sana , kardeşim format lazım buna sonraki gün gidersin 16 gb ramin olmuş sana 8gb ram , der sana bilgisayarcı kırdşm ramlar bilgisayarını kastırıyodu 8 e düşürdüm bilgin olsn xd.
bi boş geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?