RAM fazla kullanma sorunu

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
selam arkadaşlar, bilgisayarımda ram kullanımı çok fazla arkada sadece google açıkken bile %60 a kadar çıka biliyor, eskiden oyun oynarken arkada discord açık olurdu googledan da müzik dinlerdim ve bunlarla bile %50 üzerine çıkmazdı ama şuan sadece google kullanırken bile %60 üzerine çıkıyor ve bu bilgisayarı kastırıyor bu sorunu nasıl çözerim ?, ramımda herhangi bir sorun yok internette yerli yabancı arayıp bulduğum çoğu çözümü denedim ama sorunu çözemedim. windows 10 kullanıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
format atmayı denedinmi belki sisteminde virüs vardır gereksiz ram kullanımı o sebeptendir format atmaktan başka çaren yok

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
virus vardır yüksek ihtimalle görev yöneticsinden en çok ram kullanan uygulamalara bakabilrsiniz ordan kaldıramazsanız format atın

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
format atmayı denedinmi belki sisteminde virüs vardır gereksiz ram kullanımı o sebeptendir format atmaktan başka çaren yok
format atmadım ama kurtarma kısmından bilgisayarı sıfırladım yinede sorun çözülmedi

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
format atmadım ama kurtarma kısmından bilgisayarı sıfırladım yinede sorun çözülmedi
sıfırlamayla olmaz format başka sıfırlama başka sıfırlamada bütün herşey silinmez ama format atıldığında disk içindeki bütün herşey silinir format atarak deneyecektin

Üye
1 HİZMET YILI
Google bende de fazla ram yiyor sebebini bilmiyorum ama senin kadar değil tabi ki ram leri kontrol et istersen

sıfırlamayla olmaz format başka sıfırlama başka sıfırlamada bütün herşey silinmez ama format atıldığında disk içindeki bütün herşey silinir format atarak deneyecektin
Hocam diskle alakası yok ki ben m2 ssd kullanıyorum Samsung pro 1 tb ona rağmen çok fazla ram kullanıyor

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ne yaparsan yap en rahatı temız bir format kafan rahat olur