Onaylı Üye
Tesekkurler reis ama 5 10 fps deilde 30 40 diolardi o yuzden almayi planliyordumKral Ram Bilgisayarı daha çok rahatlatır, şöyle ram ı bir çalışma masası olarak düşün sen şimdi çalışma alanını genişlettin. daha iyi oldu. Fps konusuna gelirsekte ahım şahım bir fps artışı olmaz 5 10 fps olur diye düşünüyorum
5 - 10 FPS Yi küçümseme bence. 50 ise 60 olur ve gayet akıcı olur 30 ise 35 - 40 olur kasmaz.Tesekkurler reis ama 5 10 fps deilde 30 40 diolardi o yuzden almayi planliyordum
Ya al ama yineden fps konusunu dert etme 8gb şuan hiç bir işe yaramıyor, 16 yap rahatlat pc yiTesekkurler reis ama 5 10 fps deilde 30 40 diolardi o yuzden almayi planliyordum
Tesekkurler reis ama 5 10 fps deilde 30 40 diolardi o yuzden
Evde olmadigim icin foruma sordum eve gittigimde ilk isim test etmek olucak tesekkurler8 den 16 ya geçiş büyük rahatlama sağlar sistem açısından , fps konusuda oyundan oyuna değişiklik gösterir. Fakat kayda değer bir artış ve en önemlisi fps de stabillik görürsün
Knk valla millet artar dedi icin satin aldmHerşey ram ile bitmiyor, tabiki bilgisayarına bir katkı sağlar ama çok da birşey bekleme bence
kardeşim fps diye bir şey yok performans artar performans artarsa fps yükselir 10 fps alıyorsan 20 olur mantık olarakBeyler ben bi kac gun once ram aldm
Ekran kartim:Rx580
Anakart:B450M a Pro max
aldigim ram corsair in 8 gb ddr4 3600mhz bir ram öncedende ayni rama sahiptim yani 16 gb ram oldu oyunlarda kac fps artar ?
Kanka ayni yere geliyor gene sjsveihekardeşim fps diye bir şey yok performans artar performans artarsa fps yükselir 10 fps alıyorsan 20 olur mantık olarak
8 gb kullanan benYa al ama yineden fps konusunu dert etme 8gb şuan hiç bir işe yaramıyor, 16 yap rahatlat pc yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?