Onaylı Üye
şu an docp profili aktif fakat halen aynı görünüyor dostumBios üzerinden DOCP profilinizi aktif hale getirin, sorununuz çözülecektir.
Dostum cift kanal ram kullaniyorsan mevcut degeri ikiye bolup gosterir. Herhangi bir sikinti yok.şu an docp profili aktif fakat halen aynı görünüyor dostum
dostum şu an geçerli olan ram mhz toplamı 6400 olarak görüntülenmiyor mu? yani bunu ikiye böldüğümüzde 3200 şeklinde gözükmesi gerekmekte fakat bende onunda yarısı 1600 gözüküyor.Bir diğer arkadaşımda 3200 olarak gözüküyor aynı şekilde olmasına rağmen acaba görev yöneticim mi buga girdi anlamadım bir şeyDostum cift kanal ram kullaniyorsan mevcut degeri ikiye bolup gosterir. Herhangi bir sikinti yok.
Hayir, mesela biri 3200 biri 2400 olsaydi 1200 gosterecekti. Toplanmiyor o değer.dostum şu an geçerli olan ram mhz toplamı 6400 olarak görüntülenmiyor mu? yani bunu ikiye böldüğümüzde 3200 şeklinde gözükmesi gerekmekte fakat bende onunda yarısı 1600 gözüküyor.Bir diğer arkadaşımda 3200 olarak gözüküyor aynı şekilde olmasına rağmen acaba görev yöneticim mi buga girdi anlamadım bir şey
BIOS ayarlarını değiştirmeyi unutmaArkadaşlar daha geçen gün ramimi çift kanala yükselttim.Ramimi almadan önce tek kanal olarak kullandığım durumla mhz değeri aynı.Görev yöneticisinden baktım 1600 dü hızı şimdi bakıyorum halen 1600 mhz hızı şu an 3200 olarak gözükmesi gerekmiyor mu?Lütfen konu ile alakası olan kişiler yardımcı olsun.
dostum şu an geçerli olan ram mhz toplamı 6400 olarak görüntülenmiyor mu? yani bunu ikiye böldüğümüzde 3200 şeklinde gözükmesi gerekmekte fakat bende onunda yarısı 1600 gözüküyor.Bir diğer arkadaşımda 3200 olarak gözüküyor aynı şekilde olmasına rağmen acaba görev yöneticim mi buga girdi anlamadım bir şey
Arkadaşlar daha geçen gün ramimi çift kanala yükselttim.Ramimi almadan önce tek kanal olarak kullandığım durumla mhz değeri aynı.Görev yöneticisinden baktım 1600 dü hızı şimdi bakıyorum halen 1600 mhz hızı şu an 3200 olarak gözükmesi gerekmiyor mu?Lütfen konu ile alakası olan kişiler yardımcı olsun.
bıos ayarlarından düzeltebilirsinArkadaşlar daha geçen gün ramimi çift kanala yükselttim.Ramimi almadan önce tek kanal olarak kullandığım durumla mhz değeri aynı.Görev yöneticisinden baktım 1600 dü hızı şimdi bakıyorum halen 1600 mhz hızı şu an 3200 olarak gözükmesi gerekmiyor mu?Lütfen konu ile alakası olan kişiler yardımcı olsun.
Benim bildiğim ayarlanıyor o bide kontrol etmek için CPU Z indirebilirsinArkadaşlar daha geçen gün ramimi çift kanala yükselttim.Ramimi almadan önce tek kanal olarak kullandığım durumla mhz değeri aynı.Görev yöneticisinden baktım 1600 dü hızı şimdi bakıyorum halen 1600 mhz hızı şu an 3200 olarak gözükmesi gerekmiyor mu?Lütfen konu ile alakası olan kişiler yardımcı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?