şey bende biraz araştırdım biraz biraz öğrendim 2133 mhz lik bir ram bulsam anında alıcam bi 300 lira civarı olursa saolasınMhz sayıları aynı olması lazımda marka fark etmez ve ddr sayıları olması lazım
bildiğim kadarıyla benim anakartım 2133 mhz bir ram kaldırabilir bende almak istiyordum bu aydınlatıcı mesaj ile tam oldu gerçekten çok teşekkür ederim peki sizin bir öneriniz varmı ddr4 bir 2133 mhz bir ramMarkanın aynı olmasına özen gösterin ayrıca anakartınız ne kadar destekliyor ve kullandığınız ram kaç mhz ise aynı mhz bir ram alın. Mhz hızı anakartın desteklediğinden düşük olması sorun ama anakartın desteklediği mhz den fazla olması sorun teşkil etmez. Örneğin 1333mhz bir anakarta 2133mhz bir ram takarsanız sadece 1333mhz de çalıştırır, bunun size yansıyacak tek yeri para kısmıdır.
haklısın bu konuda aynısı alınsa daha iyi ama 300 tl ye aldığım ram şuanda 490 civarı dolaşıyor 300 tl verdiğim bir şeye şimdi bonustan 190tl vermek biraz can sıktığı için daha ucuz olan ama sıkıntı yaşatmicak bir tane almak istediğim için böyle bir şey almaya karar verdim teşekkür ederim yorumunuz içinAynı markanın aynı seri numarasına ait ürününü kullanmanızı tavsiye ederim
Şuan kullandığınız ram'den bulabiliyorsanız ondan alın yoksa ıntel için tabikide başrol olan kingston alın kingston ıntel için velinimettir.bildiğim kadarıyla benim anakartım 2133 mhz bir ram kaldırabilir bende almak istiyordum bu aydınlatıcı mesaj ile tam oldu gerçekten çok teşekkür ederim peki sizin bir öneriniz varmı ddr4 bir 2133 mhz bir ram
Post automatically merged:
haklısın bu konuda aynısı alınsa daha iyi ama 300 tl ye aldığım ram şuanda 490 civarı dolaşıyor 300 tl verdiğim bir şeye şimdi bonustan 190tl vermek biraz can sıktığı için daha ucuz olan ama sıkıntı yaşatmicak bir tane almak istediğim için böyle bir şey almaya karar verdim teşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?