Evet aldığım sitede "(O.C)" olarak belirtilmişAna kartın OC destekliyor mu?
manuel voltaj yükseltemiyorum araştırdım ama bulamadım biliyorsan yazar mısın? xmp yapınca 1.2w den 1.35w ye çıkıyor yetmiyor olabilir dedim ama manuel yükseltemedim dediğim gibi gigabyte anakartlarda nasıl yapıldığını biliyorsan yazar mısın?Hocam nedeni voltaj ile ilgili anakart üzerinden manuel voltaj yükseltmeniz gerekebilir.
Konuyu okudun mu?bios içinde Xmp açarsan sorunun düzelicektir
Xmp kapat manuel olarak deneKonuyu okudun mu?
Hala okumamışsınEvet 2133 olan ramı 3000 çıkarmak istiyor arkadaş
Manuel olarak denedin miHala okumamışsın
Dostum sorunu tekrar yazıyorum xmp yi açıyorum 3000mhz oluyor biosda ramler ama windows açılırken kasa kapanıyor sorun bu. Ramleri manuel olarak 2733 mhz 2933 mhz veManuel olarak denedin mi
Güncel sürümde şu anBios güncellemen varmı kontrol et
2666 Mhz olarak denermisin ?Güncel sürümde şu an
2133 mhz üstündekilerin hepsini denedim2666 Mhz olarak denermisin ?
Dostum 3200mhz e kadar ram destekliyor anakart. Aldığım yer ile görüştüm yollayın arızaya bakalım dediler muhtemelen yollayacağım ama benden arızayı soracakları için kesin bir cevap aramak istedim. muhtemelen power supplyda problem var azcık yük bindirsem bilgisayara tık diye kapanıyorAnakartın Sitesinden Ram destek klavuzunda normal şartlarda 2666 mhz kadar ram desteği vermesi gerekiyor güç yetmeyeceğini zannetmiyorum ki ekran kartı kullanmıyorsun anakartında sorun olabilir garanti ile görüşmeni öneriyorum
Dostum 3200mhz e kadar ram destekliyor anakart. Aldığım yer ile görüştüm yollayın arızaya bakalım dediler muhtemelen yollayacağım ama benden arızayı soracakları için kesin bir cevap aramak istedim. muhtemelen power supplyda problem var azcık yük bindirsem bilgisayara tık diye kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?