Alacağınız ram'i işlemcinize göre almalısınız elinizde 3200 mhz'de çalışan raminiz var şayet 3600mhz ram alırsanız kesinlikle uyumsuz olacaktır hızını düşürerek sorunsuz kullanabilirsiniz iyi forumlar.2 adet Adata XPG Gammix D30 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 rame sahibim şimdi 32gb a çıkarmak istiyorum ama şu ramleri alacağım GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4 arada cl ve mhz farkı var şuanki ramlerim zaten anakartın max mhz değerinde çalıştığı için bununkide o değerlere düşecektir ama cl sıkıntı yaratır mı veya eski ramimin cl değerini yükseltebilir miyim uyumsuzluk sorunu olursa nasıl çözerim bilgili birileri cevaplarsa sevinirim ram elimde kalsın istemiyorum
hız zaten otomatik düşecek ama cl değeriyle ilgili endişelerim var şuanAlacağınız ram'i işlemcinize göre almalısınız elinizde 3200 mhz'de çalışan raminiz var şayet 3600mhz ram alırsanız kesinlikle uyumsuz olacaktır hızını düşürerek sorunsuz kullanabilirsiniz iyi forumlar.
Öyle bir sorun yaşamazsınızhız zaten otomatik düşecek ama cl değeriyle ilgili endişelerim var şuan
neden yaşamam cl değerleri farklı olması sorun yaratmıyor mu yoksa cl değerleri değiştirilebiliyor mu? aldığımda sorun çıkarsa taktığım rami iade hakkım bulunuyor mu bide bilginiz var mı bu konuda?Öyle bir sorun yaşamazsınız
Birşeyi bilmiyorum demek sizi küçük düşürmez Alacağınız ram'in voltaj aralığı aynı olmalı 3. ve 4. belleği takmak kit RAM olmadıkça her zaman sıkıntı çıkartacaktır size şayet bir sorun yaşarsanız hiçbir gerekçe göstermeden 14 gün içerisinde ürünü iade edip cayma hakkına sahipsinizneden yaşamam cl değerleri farklı olması sorun yaratmıyor mu yoksa cl değerleri değiştirilebiliyor mu? aldığımda sorun çıkarsa taktığım rami iade hakkım bulunuyor mu bide bilginiz var mı bu konuda?
"Birşeyi bilmiyorum demek sizi küçük düşürmez" bunu neye ithafen söylediniz bilmiyorum ama teşekkürler bilgi içinBirşeyi bilmiyorum demek sizi küçük düşürmez Alacağınız ram'in voltaj aralığı aynı olmalı 3. ve 4. belleği takmak kit RAM olmadıkça her zaman sıkıntı çıkartacaktır size şayet bir sorun yaşarsanız hiçbir gerekçe göstermeden 14 gün içerisinde ürünü iade edip cayma hakkına sahipsiniz
Yani şu anlamada söyledim bilmeden konuşmak çok zararlı birşey birşeyi bilmiyorsan yorum yapma yanlış yönlendirme demek istedim o anlamda"Birşeyi bilmiyorum demek sizi küçük düşürmez" bunu neye ithafen söylediniz bilmiyorum ama teşekkürler bilgi için
Diyelim ki uyumsuzluk sorunu oldu bilgisayar çalışır ama yüksek ihtimalle bazı yerlerde hatalarla karşılaşıcam bunları ilk günde fark etmem mümkün mü?Yani şu anlamada söyledim bilmeden konuşmak çok zararlı birşey birşeyi bilmiyorsan yorum yapma yanlış yönlendirme demek istedim o anlamda
Bir sorun olursa kırmızı ekran verir yada kendini kapatır oda zaten ilk günden kendini ele verir geç anlamazsın yani sorun yokDiyelim ki uyumsuzluk sorunu oldu bilgisayar çalışır ama yüksek ihtimalle bazı yerlerde hatalarla karşılaşıcam bunları ilk günde fark etmem mümkün mü?
anakartın 3600 mhz kaldırması gerekiyor anakartın modeli neyse gogle yaz ordan öğrenebilirsin kaç mhz kaldırdığını
Anakartımın kaldırabileceği mhz değerinin hiçbir önemi yok bu konuda anakart değişmeme de gerek yok zaten şuan 3200mhz ramler takılı ve 3000mhz de çalışıyorlaranakarta max. takabileceğin özellikteki bi ram i kullanamazsın kardeşim. anakart değişmen gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?