Oyun oyna ya da youtube da video izle bazı youtuberlar bazı oyunları seri yapıyorlar onları falan izle ohh misss bir bakmışsın iftarZaman geçmiyor geliyorum eve başım ağrıyor uyuyamıyorum çok zor help me xd
Oyun oyna ve ara sıra uyu kanka bence ama orucu uykuya tutturma sakınZaman geçmiyor geliyorum eve başım ağrıyor uyuyamıyorum çok zor help me xd
Allah kabul etsinBurdayım xd
Herkes tutamaz dostum işte bunun çocuğu var hastası var normal sağlıklı bir islam dinine inanan bir insan tutabilir eğer yaşı geldiyse tabiHerkes oruç tutmalı bence zor bir şey değil!
#OrucTutHayatBul
Tutamayan kişilere bir lafımız yokHerkes tutamaz dostum işte bunun çocuğu var hastası var normal sağlıklı bir islam dinine inanan bir insan tutabilir eğer yaşı geldiyse tabi
yok zaten o sözü size değil size yorum yapan bir arkadaşa söylemiştim bu arada doğru diyorsunuz sizede iyi forumlar.Tutamayan kişilere bir lafımız yokTutan arkadaşlaraydı sorum. İyi forumlar.
Hastlara değil çocuklar da tutuyor bizden iyi tutuyorlar hattaHerkes tutamaz dostum işte bunun çocuğu var hastası var normal sağlıklı bir islam dinine inanan bir insan tutabilir eğer yaşı geldiyse tabi
Beyler iyi güzel oruç tutuyorsunuzda teravih namazı 5 vakit namazı kılıyormusunuz ?
Beyler bir sorum oluşacak bilgisayarımın şifresini unuttum flash diskpasswordreset yaptım ama hata veriyor
Başladığından beri tutuyorum uyku düzenini bozduk ama olsun o kadar
3 gündür toplasan 10 saat uyku uyumuşumdur
Allah oruç tutanların orucunu kabul etsin
Allaha Şükür Tutuyorum Hocam 3 Gündür İyiyim
ALLAH'a Şükür Kendimi Bildim Bileli Oruç Tutuyorum Küçükken oruç tutmuyorken markete girmeye tereddüt ederdim millet görmesin oruçlu olmadığımu vs diye daha dün bile iftardan sonra birşeyler yerim diye markete girecektim yine aynı düşünceden dolayı giremedim ama etrafıma bi baktım kimsenin umrunda değil cafeler vs normal günlerden daha kalabalık ALLAH' yardımcıları olsun ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?