rampage dışı diyorsan corsair al knkam rahat kullarsın bütcene de uygunMerhabalar, Benim Rapmage Comfort 7.1 Surround kulaklığım vardı bozuldu, 200-350 TL arası kulaklık tavsiye edebilecek var mı acabateşekkür ederim şimdiden
Crosshair kulaklıkları kulak tarafını ve kafa tarafını acıtıyor diyorlardı ama doğru mu?rampage dışı diyorsan corsair al knkam rahat kullarsın bütcene de uygun
öyle diyolar aynen yapısı biraz garip ama cok sıkıntı olcagını sanmıyorum ya düzgünleride var onlar ucuz olanlarıCrosshair kulaklıkları kulak tarafını ve kafa tarafını acıtıyor diyorlardı ama doğru mu?
Bende onu sipariş etmiştim bu kulaklığı almadan önce direk bozuk geldi iade ettik tekrar aldık yine bozuk geldiGamePower Medusa Raınbow 7.1 230 tl
buna bakabılırsın dostum yorumları vb şeylerine okudum sende bak derımGamePower Medusa Raınbow 7.1 230 tl
onların kablolu ve kablosuz sürümleri vardı arasında çok fark var mı kablo dışında yoksa onu alabilirimhocam steelseries ürünleri çopk kaliteli şuan arctis kullanıyorum yaklaşık 2 senedir ve hiç ıskıntım olmadı
yandaki ışıkları rgb mi yoksa düz renk mi yanıyor benim eski kulaklık rgb değildi deBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu iyi dostum hoşuna giderse
aga bulabilirsen razer almanı tavsiye ederimMerhabalar, Benim Rapmage Comfort 7.1 Surround kulaklığım vardı bozuldu, 200-350 TL arası kulaklık tavsiye edebilecek var mı acabateşekkür ederim şimdiden