Sc@Mp*
Süper Üye
Ne ban atıyor ? Pubg mobile den bahsediyorsan ben onun için almıyorum oynamıyorum bile genel olarak tüm oyunlarda kullanmak içinFazla para verme rampage al ama ban atiyor biliyorsundur umarim
Reisim eyvallah teşekürlerRampage almalısın, diğer markayı duymadım. Rampage ucuzdur ve ucuzluğuna rağmen sağlam diyebiliriz. 2-3 sene kullandım sıkıntı çıkartmadı.
Ban pubg mobile için anladim rampage alNe ban atıyor ? Pubg mobile den bahsediyorsan ben onun için almıyorum oynamıyorum bile genel olarak tüm oyunlarda kullanmak için
Taşınabilir olmasını istiyorum büyük klavye boşa yer kaplar ve ben genelde sadece klavyenin sol tarafını kullanırım shooter oyunlar oynadıgım içinyine senin zevkine kalmış ama bende laptop kullandığım için söylüyorum direkt olarak klavye alman daha sağlıklı olabilir
normal klavyelerde taşınabilir aslında boyutuna göre değişir tabi ama illa ki attığın ss lerdeki gibi sadece sol tarafı olan klavyelerden almak istiyorsan bence biraz kullanıcı deneyimlerini araştır ondan sonra alTaşınabilir olmasını istiyorum büyük klavye boşa yer kaplar ve ben genelde sadece klavyenin sol tarafını kullanırım shooter oyunlar oynadıgım için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?