CʜᴏꜱᴇɴOɴᴇ
Uzman Üye
Arkadaşlar 2 şey soyleyecegım bırıncısı rampage klavye alacagım mekanık ısmını tam ogrenemedım ama guzel klavye ısıkları vs var yanı rampagenın klavyesı ama muthıs2. ise wolftü ls hesabı olan varmı bana ozelden mesaj atabılırler oynayaacagım hesabım kotude biraz
yav aman usendım ıste bıtane klavye alsam ıyı olurmu dedım rampage nın bıtanesı bosver broBro Rampage Mekanik Klavye diye googla da araştırma yaparsan daha etkili bilgi toplarsın
Oda olur onu soylermısın onu alırım foto bıde ısmını soylermısınBro Rampage vardı bizim arkadaşın 400 tl ye almıştı sağlam bir klavyeydi tavsiye ederim bütçen varsa
Bir Klavye Mekanik ve Işıklı Diye Alınmamalı Dostum. Mekanik Kişiden Kişiye Değişen Bir Karardır Aslında Kullanım Açısından. Bazı Kişiler Mekanik İle Daha Seri Tuşlara Basabiliyor. Eğer Daha Önce Kullanmadın İsen Almanı Önermem. Işıklar Geceleri Tuşları Belli Etmediği Sürece de Bir İşe Yaramaz.Arkadaşlar 2 şey soyleyecegım bırıncısı rampage klavye alacagım mekanık ısmını tam ogrenemedım ama guzel klavye ısıkları vs var yanı rampagenın klavyesı ama muthıs2. ise wolftü ls hesabı olan varmı bana ozelden mesaj atabılırler oynayaacagım hesabım kotude biraz
hayırlı olsun kardeşim
eyw canım benımŞimdiden H.olsun Bro Güle Güle Eskitmen Dileyiğle
o biraz iyiymiş kırılmadıysa hala helal olsun cocuk oldumu ?a4tech x7 var 4 5 yıldır kullanıyorum klavyenin içi çöplük tuşlarda sigara yanıkları hayla takır takır çalışıyor[Defalarca Arkadaşımın kafasına vurdum yumrukladım sıkıntısız çalışıyor QWDQWDq]
Çocukda Az Uz Patlak varo biraz iyiymiş kırılmadıysa hala helal olsun cocuk oldumu ?
aga ucuzmu pekı soyledıgın yoksa pahalımı bide wolftü LATİNO HESABIN VARMI VARSA OZELDEN VERIRMISIN BENIMKI IYI DEGIL OYNAYACAMDAÇocukda Az Uz Patlak var
Latino vardırda hatırlamıyorum çok eski 50 tl almıştım şimdi 108 olmuşaga ucuzmu pekı soyledıgın yoksa pahalımı bide wolftü LATİNO HESABIN VARMI VARSA OZELDEN VERIRMISIN BENIMKI IYI DEGIL OYNAYACAMDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?