Sayın agalar biraz araştırma yaptım Rampage Miracle X4 kulaklığı hoşuma gitti az önce sipariş ettim
Kullanan varmı ve mikrofon kalitesi iyimi kötü yanları neler tşk
dostum kulaklığın aynısı 1 hafta önce elimdeydi, mikrofonu senin sesinle beraber arkadaki sesleri de alıyor kısa olduğu için, ses kalitesi ve bassları gayet yerinde. ücretinin hakkını veriyor hayırlı olsun
dostum kulaklığın aynısı 1 hafta önce elimdeydi, mikrofonu senin sesinle beraber arkadaki sesleri de alıyor kısa olduğu için, ses kalitesi ve bassları gayet yerinde. ücretinin hakkını veriyor hayırlı olsun
Sağol kanka arkadaki sesleri vermesi pek önemli değil harici mikrofonum var çok rahatsız ederse onu kullanırım şuanki kulaklığım kafamı çok rahatsız ediyor rahat olup sesleri net vermesi önemli sadece bana
Kulaklık elime geçti hayatımda böyle kaliteli kulaklık görmemiştim normalde kulaklıklar kulağa takınca başımı ağrıtır hiç ağrıtmıyor kafaya rahat oturuyor mikrodon sıkıntılı demişler Rampage SN-RMX8 mikrofonumdan daha iyi daha net kafa ağrıtmayan ses veriyor kulaklıkla müzik dinlerken mikrofon açacaksanız müziğin sesini çok az veriyor ama rahatsız edecek seviyede değil dışarıdan gelen sesleri içeri vermiyor blue switchli kalvyem var duymuyorum müzik dinlerken (kısık sesle) hani deprem olsa yüksek seste duymazsanız kesinlikle öneririm