Merhaba arkadaşlar, Oyuncu kulaklığımın mikrofonunda sabit bir sinyal sesi gibi birşey emin değilim ses geliyor bir türlü çözemedim. Bu ürünü kullanan bu durumu biliyordur. Bu sorunu çözebilen oldumu hiç ? Rahatsız edici birşey ya oyunda vs.
titreşimi nasıl kapatıyoruz yada nasıl yapıyoruz bilgin varmı?Titreşimin açıksa titreşimdendir değil ise kulaklığın içindeki hoperlörlerden biri patlamıştır bende rampage rmk var benimkinde titreşimden dolayı aynı ses geliyor
hımm anlıyorum oo zaman genel bir sorun ya aldığıma pişman oldum bu yönden müzik kalitesi çok güzel ama işte mikrofon bu yönden kötüAynı sorun bende de var çözemedim ayarlarına girdim baktım ama yok
hımm anlıyorum oo zaman genel bir sorun ya aldığıma pişman oldum bu yönden müzik kalitesi çok güzel ama işte mikrofon bu yönden kötü
yok ya yeni değil 4 ay oldu sanırımYeni aldıysan iade dene kankam
teşekkür ederim öyle şimdi denetim masasında ses ayarlarındaki sesleri kısıp kulaklığın arkasındakinden ayarlıyorum sesi artık iyi gelecek şekilde kurcalıyorumGeçmiş olsun ama sen yinede biraz daha bakın illaki bir çözümü vardır denk gelirsem sana da haber veririm![]()
onu nasıl kapatacağımkulaklığın titreşimi açıktır o yüzden
O kulaklık hiç kullanmadım youtube inceleme video bakabilirsinonu nasıl kapatacağım