Çözüldü Rampage Monitör sorunu. LÜTFEN YARDIMCI OLUR MSUUNUZ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DedXec
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Merhaba ben 1,5 yıl önce Rampage bright rm-68 27 inc 144hrz bir monitör aldım ancak aldıgımız günden veri bu şekilde açılıyor

windows geldigi anda geliyor vede başka monitör taktıgımızda bu sorun yok ama bu monitör böyle yapıyor.
bilgisayar açılıyor açılmasına ama en başta neden böyle oluyor? driver bulamıyorum ekran kartı driverim var
20230212_160017.jpg

Çözüm
güncelleme yapmak için kolay veya otomatik yapan bir uygulama var mı
?
Öyle bir şey yok bios anakartın beyni gibi bir şey yani driver booster gibi programla güncellencek bir şey değil anakartının markasının sitesinden modeline girceksin son sürümü indiriceksin sonra inen zip dosyasıdır büyük ihtimalle bilmemne.sürümnumarası yani uzantısı sürüm numarası olan dosyayı boş bir usbye atıcaksın sonra bios tan q flash dı yanlış hatırlamıyorsam oraya girip dosyayı seçip güncelleyeceksin ama dikkat et güncellerken pc kapanmasın elektrik gitmesin :)
bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Başlangıçta anakart markası falan yazdığı kısımda mı böyle oluyor doğru mu anladım?

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
güncelleme yapmak için kolay veya otomatik yapan bir uygulama var mı
?
Öyle bir şey yok bios anakartın beyni gibi bir şey yani driver booster gibi programla güncellencek bir şey değil anakartının markasının sitesinden modeline girceksin son sürümü indiriceksin sonra inen zip dosyasıdır büyük ihtimalle bilmemne.sürümnumarası yani uzantısı sürüm numarası olan dosyayı boş bir usbye atıcaksın sonra bios tan q flash dı yanlış hatırlamıyorsam oraya girip dosyayı seçip güncelleyeceksin ama dikkat et güncellerken pc kapanmasın elektrik gitmesin :)

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...