Onaylı Üye
Sorun yok muhtemelen. Çünkü daha önce telefon kulaklığı ve ayrıca mikrofon takılı kullanılıyordu.Giris yerinde sorun olabilir baska bir kulaklikla dene bir de masaustu pc icin.
Kardeşim kulaklığı takıyorum ses geliyor, problem yok ancak mikrofon çalışmıyor. Ama kulaklığın tek girişini mikrofona takınca ses gelmiyor bu sefer de ama mikrofon aktif hale geliyor.aynı kulaklık bende var yaşadığın olay bi sorun değil windows ile alakalı bir olay kulaklığı takınca ekrana ne yazısı geliyor bir kulaklık takıldı yazısı gelirse herşey yolunda gelmez ise ayarlardan kulaklığı seçmen gerekiyor
Nasıl çözdün sen?aynı kulaklık bende var yaşadığın olay bi sorun değil windows ile alakalı bir olay kulaklığı takınca ekrana ne yazısı geliyor bir kulaklık takıldı yazısı gelirse herşey yolunda gelmez ise ayarlardan kulaklığı seçmen gerekiyor
denedim, maalsef olmuyor. dediğim gibi tek jak girişli laptopumda sorunsuz kullanabiliyorum. hem mikrofon, hem kulaklığını.Farklı jak girişlerine takmayı deneyin, ön jaklara takıyorsanız, arka jaklara takın.
Sorunu anladım, masaüstü bilgisayarlarda kullanım için dönüştürücü kabloya ihtiyacınız var, internetten kulaklık mikrofon dönüştürücü veya kulaklık mikrofon ayırıcı olarak aratırsanız bulacaksınız, tek bir jak girişini 2 jak parçasına ayırıyor, yani birleşik olan ses ve mikrofonu ayrı ayrı jaklara dönüştürüyor.denedim, maalsef olmuyor. dediğim gibi tek jak girişli laptopumda sorunsuz kullanabiliyorum. hem mikrofon, hem kulaklığını.
Teşekkür ederim kardeşim, sağ ol.Sorunu anladım, masaüstü bilgisayarlarda kullanım için dönüştürücü kabloya ihtiyacınız var, internetten kulaklık mikrofon dönüştürücü veya kulaklık mikrofon ayırıcı olarak aratırsanız bulacaksınız, tek bir jak girişini 2 jak parçasına ayırıyor, yani birleşik olan ses ve mikrofonu ayrı ayrı jaklara dönüştürüyor.
Sorunu anladım, masaüstü bilgisayarlarda kullanım için dönüştürücü kabloya ihtiyacınız var, internetten kulaklık mikrofon dönüştürücü veya kulaklık mikrofon ayırıcı olarak aratırsanız bulacaksınız, tek bir jak girişini 2 jak parçasına ayırıyor, yani birleşik olan ses ve mikrofonu ayrı ayrı jaklara dönüştürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?