Onaylı Üye
sorun şu sanırım klavye direkt böyle ama ben şaşırıdm çünkü tanıtımda çok varklıydı sadece 6 tane leş renk beklemiyordum sağolun iade hakkımı kullanacağımbro direk değişim talebi iste zaman geçmeden sıfırını göndersinler hemen zaman geçirme yoksa elinde kalır bak
-Chapo
Ekli dosyayı görüntüle 66363
Aldığınız klavye rgb değil rainbowdur, hiç bir yerde rgb modeli yoktur.sorun şu sanırım klavye direkt böyle ama ben şaşırıdm çünkü tanıtımda çok varklıydı sadece 6 tane leş renk beklemiyordum sağolun iade hakkımı kullanacağım
kutuda fişte ve garantide olmak üzere her yerde rgb yazıyor hocam dolandırıldık mı kekwAldığınız klavye rgb değil rainbowdur, hiç bir yerde rgb modeli yoktur.
Eger aldığınız sitede vs dediğiniz yerlerde rgb yazıyorsa iade edin.kutuda fişte ve garantide olmak üzere her yerde rgb yazıyor hocam dolandırıldık mı kekw
dediğim gibi mediamarkt ekibi paketin açılmamış olması gerektiğini söyledi bana saçmalık değil mi koşulsuz iade yok muherkes zaten cevap vermiş bende şunu söyleyeyim kullandığın tuşun altında aktif etme gibi bir şey olur onun termini bilmiyorum o olmadığı için aktif etmiyor olabilir o yüzden iade hakkını kullan..
saçma ve kazık mış gibi çünkü bir ürünün bozuk olup olmadığını anlamak için paketi açıp denemek gerekiyordediğim gibi mediamarkt ekibi paketin açılmamış olması gerektiğini söyledi bana saçmalık değil mi koşulsuz iade yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?