Onaylı Üye
SiyahSancak46' Alıntı:Çekilişten kazanamadın diye ne bu hiddet ?
SiyahSancak46' Alıntı:4kişiye verilmeyecEk kazanan 4ünüde alacaktı güzel kardeşim
SiyahSancak46' Alıntı:Yav rkadaş zaten uyarı aldım küfürden Lan kastınızmı var bana çocuk diyor gelmiş sen hiç çekilişte4 kişinin kazandığını gördünmü gir bak konuya düzelme olmuşmu g
SiyahSancak46' Alıntı:Yav rkadaş zaten uyarı aldım küfürden Lan kastınızmı var bana çocuk diyor gelmiş sen hiç çekilişte4 kişinin kazandığını gördünmü gir bak konuya düzelme olmuşmu g
SiyahSancak46' Alıntı:Keyler rasgele oyun veriyor güzel kardeşim Her 1. kazanan 4 randomu verdim 2. çekilişte de hesap verecektim veremedim hafayada onu tamamlayacam Ben sözümü tutarım!
SiyahSancak46' Alıntı:Lan ne küfür ettim Tövbe Yarabbi La havle Lan çıldırtacakmısın ben ağızımdan küfür çıktımı
Cekemiyorum Ay Trip Attı Yala :SiyahSancak46' Alıntı:Marem Çekemiyosun Güzel Kardeşim Lekelemek istiyosun istediğini yapabilirsin ben dürüstçe herkese keylerini vrdim keyleri alanlarda özel olarak konuşabilirsin
SiyahSancak46' Alıntı:Marem Çekemiyosun Güzel Kardeşim Lekelemek istiyosun istediğini yapabilirsin ben dürüstçe herkese keylerini vrdim keyleri alanlarda özel olarak konuşabilirsin
Ben Bu aile için tekrardan dirilirim merak etme sen ''Lan'' küfürmü ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?