Onaylı Üye
Hayır ama bunun benim başlığımla da bir alakası yok neden sordunuz?scriptlemi dia 4 oldunuz?
yok merak ettim evet sizinle alakası yok, teşekkür ederimHayır ama bunun benim başlığımla da bir alakası yok neden sordunuz?
Aynen kanka boost yapan bbir arkadaşda yazmiştiDia 1 de 200lp olup serilere giriyosun diye biliyorum sonrasını bilmiyorum
Hocam ben de çıktım da mastera sonra artık oynamak istemedim her girdiğim oyun toxic insanlarla uğraşmaktan bıraktımAynen kanka boost yapan bbir arkadaşda yazmişti
Dostum yanlış biliyorsund1 olduktan sonra 200 lp diye bir şey yok normal seri ile master oluyorsun sonra puan toplamaya başlıyorsun
Eyvallah hocam eline sağlık yardımcı oldun <3emin olmadığınız konularda yorum yapıp milleti yanlış bilgilendirmezseniz sevinirim, aga dia1 olduktan sonra master serisine çıkıyorsun normaldeki gibi dia1 100 lp olduktan sonra master olmak için 5 maçlık seriden 3win aldıktan sonra master oluyorsun, master olduktan sonra artık lp kasmaya başlıyorsun, yani 100 lpnin üstüne çıkabiliyorsun, artık bu aşamadan sonra tek sen değil başka oyuncularında puanları devreye giriyor çünkü challenger olabilmen için en iyi 200 kişi arasında olman lazım, şu an trde 200. sıradaki kişinin puanı 299lp, senin challenger olabilmen için 299 lpnin üstünde olman lazım ve master grandmaster challenger ligleri her gece 24:00da tekrardan düzenleniyor, mesela sen 300 lpsin ve challenger 200. sıradasın grandmaster adam 280lp ve 3maç oynayıp kazandıktan sonra puanını 310lp çıkardı, saat 24ten sonra o adam challenger oluyor sen grandmastera düşüyorsun, senin tekrardan challenger olabilmen için 310lplik adamın üstünde lp olman lazım, durum böyle yani yine kafana takılan başka bir soru olursa sorarsın bana.
hayır yanlış değil d1 olduktan sonra 200 lp toplamak diye bir şey söz konusu değilDostum yanlış biliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?