güven faktörümü yükseltmek için sürekli oyundayım oynamasam bile saat kasıyorum yani, ve para biriktirip rozet alıyorum yükselsin diye 2 rozet aldım rekabetçi kasmaya başlayınca 2020 falan filan onlarda gelicek zaten her seneSana 7 yıllık tecrübemden şöyle birşey söyleyebilirim güven faktörünü yüksek tut ve solo gir maçlara.
kanka çok maç oynamak istiyorum, ama takım sıkıntı işte tek başıma girip troll kişilere denk gelmekten korkuyorum diyebilirimÇok maç oyna kanka ama kanser olma ihtimalin oluyor
Takımca aynı güven faktörüne sahipsen takımla girebilirsin tabi ama solo giren her oyuncu senin güven faktörüne göre gelir ve eğer sen troll değilsen troll gelmezgüven faktörümü yükseltmek için sürekli oyundayım oynamasam bile saat kasıyorum yani, ve para biriktirip rozet alıyorum yükselsin diye 2 rozet aldım rekabetçi kasmaya başlayınca 2020 falan filan onlarda gelicek zaten her senefakat solo neden takımla daha iyi oynamıyormuyuz, troll falan gelir ?
aim çalışıyorum zaten ve geliştirdimde retake serverlarda supreme lem kişilerle oynuyorum ve öldürebiliyorumda onlarla birlikte öğreniyorum oyunu zaten fakat mm'de beni geliştiricek adam arıyorum tek sıkıntı mm nova 3 üm supreme falan olmak istiyorum takımsızda biraz zorbiraz elinin alışması ve odaklanman gerekiyor e tabi biraz da yetenek
kanka sabır varda takım yok işte info veren ciddi oynayan ah bi takım bulsam sabah akşam oynarız no problemsabırlı olman lazm gardas ole kolay degıl kı
kanka arkadaş ortamım var var olmasınada silverlar eli ciddiye almıyorlar info yok rage atıp duruyorlar artık onlarla girmediğim için trip atıyorlar düşün olmuşlar 16 17 yaşında çocuk gibi davranıyorlar :/ o yüzden farklı bir ortam arıyorum ama topluluk sunucusunda nasıl rank atlıcam ? güven faktörü belki ama rank atlanmaz kiArkadaş ortamın varsa sabahtan akşama kadar rekabet oyna farkı anlayacaksın... olmadımı,
Topluluk sunucularına gir bekle öl felan zaten afk olarak saymıyor. Buda hesabına rank kasmasına neden oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?