Rank Nasıl Kasabilirim ? ( Destek İçin Birini Arıyorum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kanka arkadaş ortamım var var olmasınada silverlar eli ciddiye almıyorlar info yok rage atıp duruyorlar artık onlarla girmediğim için trip atıyorlar düşün olmuşlar 16 17 yaşında çocuk gibi davranıyorlar :/ o yüzden farklı bir ortam arıyorum ama topluluk sunucusunda nasıl rank atlıcam ? güven faktörü belki ama rank atlanmaz ki
Kanka ben zamanında o şekilde atladım tek yapıcağın savaş veya herhangi bir eğlence modunda "Topluluk sunucularında" girmen olucak. Hatta bazen Eşya bile alıyorsun Topluluk Sunucularında :)

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kanka ben zamanında o şekilde atladım tek yapıcağın savaş veya herhangi bir eğlence modunda "Topluluk sunucularında" girmen olucak. Hatta bazen Eşya bile alıyorsun Topluluk Sunucularında :)
iyide nasıl rank atlayacaksın ben rank diyorum eşya falan istemiyorum ki levelde değil Rank kasmak istiyorum topluluk larda nasıl rank atlıcam

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
iyide nasıl rank atlayacaksın ben rank diyorum eşya falan istemiyorum ki levelde değil Rank kasmak istiyorum topluluk larda nasıl rank atlıcam
Dostum oyunlarara girerek afk felan bırak Oyundan atmıyor sonuçta kafana göre gir takıl ölüm maçlarında oyna Rank atlıyorsun Farkedersin

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum oyunlarara girerek afk felan bırak Oyundan atmıyor sonuçta kafana göre gir takıl ölüm maçlarında oyna Rank atlıyorsun Farkedersin
ne ? kanka sen hiç csgo oynadın mı rekabetçi dışında ki bir modda oynadığın süre kill falan rank'a etki etmez sadece rekabetçide rank atlarsın

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
sadece rekabetçi atarak eğer acc prem değilse tek yapman rek eğer premium acc varsa bazı sunucularda yanlış hatırlamıyorsam afk sv kasabiliyordum eşya bile düşüyordu.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Rank atlayana kadar kanser ediyor insani csgo isin zor kolay gelsin.

✡ Yusao
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ne ? kanka sen hiç csgo oynadın mı rekabetçi dışında ki bir modda oynadığın süre kill falan rank'a etki etmez sadece rekabetçide rank atlarsın
Dostum atlayamazssan obblestone mirage gibi maplerde oyna. Rank atlaman için yardımcı olacağın en iyi mapler onlardır daha hızlı atlıyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ekip gerekli reis mesela biz 5 6 kişiyiz 1 kişi olmadığı zaman öteki kişi geliyor yani ekip lazım kolayca kasmak için

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
en mantıklısı maclara solo gırmen cunkı hem elın daha ıyı alısıyor hemde kendıne ozel taktıkler gelıstırıyosun. hılecılere denk gelırsen baska ama gelmezse ıstedıgını alırsın dıye tahmın edıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
10 yıllık tecrübe diyor ki ''iyi bir takım ve ak47''

ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sadece rekabetçi atarak eğer acc prem değilse tek yapman rek eğer premium acc varsa bazı sunucularda yanlış hatırlamıyorsam afk sv kasabiliyordum eşya bile düşüyordu.
hesabım premium acc satın aldım onuda 2 rozet var 22 seviyeyim 650 saat var halandaha kasıyorum rozet falanda alıcam fakat sv derken konuyu açarmısın ? lütfen

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Rozeti çok olan adamlarla gir,overwatch açıksa eğer güven faktörünü overwatch yaparak yükseltebilirsin. Hızlı rank için ise genellikle Edo,Kill,ve skora önem ver maçları kazanmaya bak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kazanabildiğin kadar ranked maç kazan ve kaybetmemeye çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...