Uzman Üye
Hocam valorantın radar hilesinden mi bahsediyorsunuz?Bronz 3 ama daha hile denemesindeyim ezpubg aimbot açıp nasıl kullanırsam sizce ban yem3m hocam
valoda mı acabaBaşlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
Rankım Elmas 1 ve Plat elosuna göre daha detaylı info veriliyor ve mapi daha çok kullanıyorlar.
Rankım bronz golda çıkılmıyor.Sıkıntı.Başlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
Rankım Elmas 1 ve Plat elosuna göre daha detaylı info veriliyor ve mapi daha çok kullanıyorlar.
lol plat valo bronz pubg as ustası lol hilesiz valo hilesiz pubg hileliBaşlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
BronzBaşlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
ben max golda cıktım ondanda zaten 2 günde düştüm cok toxic varBaşlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
Yücelik 2 53 lpBaşlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
Ban yiyene kadar immoydumBaşlıktan da anlaşılacağı üzere rankınız nedir ve bu bulunduğunuz rankta bir alt ranka göre ne gibi farklar var.
Örneğin :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?