Seçkin Üye
Benim bildiğim zaten 10 saniye süre varMerhaba MemoryHackers Adminleri Biliyorsunuzki Hile Sistemi Değiştikten Sonra Spam Mesajlar Gelmeye Başladı Bunları Raporlarkan Diğer Mesajlarıda Raporlamaya Çalışıyorum Fakat Süre Kısıtlaması Var Bu Sürenin Kaldırılsın Yada Süre 10 a Çekilsin Benim Görüşüm Böyledir.
yok 1 dk süre varBenim bildiğim zaten 10 saniye süre var
değişseydi iyi olurduYetkililer değişmeyeceğini açıkladı. Konu içerisinde bir kaç kişi reporlayacaksanız #4 #7 #9 kişiler spam yapıyor diye reporlayabilirsiniz
Bende yanlış biliyor olabilirimyok 1 dk süre var
Post automatically merged:
değişseydi iyi olurdu
Arkadaşın dediği gibi hepsini tek tek reportlayacağına #4 #7 gereksiz şeklinde raporlamanız daha sağlıklı olurYetkililer değişmeyeceğini açıkladı. Konu içerisinde bir kaç kişi reporlayacaksanız #4 #7 #9 kişiler spam yapıyor diye reporlayabilirsiniz
görmedim kusura bakmaadminler daha önce söyledi değişmeyecek diye
Haklısın Çok İyi Olur. Fakat Şöyle Birşey Var Yöneticiler Onları İncelemesi Gerekiyor Bunun İçinde Zaman Gerekiyor Onlar O Kullanıcı İncelerken Sen 4 Tane Daha Reportlarsan Bakılırmı ?Merhaba MemoryHackers Adminleri Biliyorsunuzki Hile Sistemi Değiştikten Sonra Spam Mesajlar Gelmeye Başladı Bunları Raporlarkan Diğer Mesajlarıda Raporlamaya Çalışıyorum Fakat Süre Kısıtlaması Var Bu Sürenin Kaldırılsın Yada Süre 10 a Çekilsin Benim Görüşüm Böyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?