Raporladıgım konu dikkate alınmıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Forumda bir konuyu raporluyorum bilgilendirme için teşekkürler denilip belirttigim probleme işlem yapılmıyor sanki alay edermiş gibi
linki verdigim konuda aşşagıda diger kullandığım saglayıcı diye birşey var ve reklam oluyor 1 kere raporluyorum bilgilendirme için teşekkürler 2.de inceleme sürüyor deniyor yönetim ekibinin birbirinden haberi olmadıgını düşünüyorum biraz daha dikkatli olunmasını rica ediyorum.

2 kere raporlayıp teşekkürler ve inceleniyor kısmının kanıtı:

1622573523674.png

Bahsettigim reklam olan konu: https://memoryhackers.org/konular/insurgency-legit-esp-hack-2021.211176/

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka bi sorun görülmemiştir genellikle cevaplar öyle gönderiliyor işlem oluyor sen birşeyi yanlış sanmış olabilir misin

Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bilgilendirme için teşekkurler yazısı oto mesaj zaten ben genelde bzı yorumları raporluyorum ve 5 10dk içinde siliniyor yorum

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
O konuda Rekl*m yok, sakin ol. Yönetici arkadaşlar tüm bildirimleri okuyarak işlem yapıyor zaten :uwuwink:

Ek olarak: Gereksiz raporlama ban sebebidir. (Kurallar da yazıyor) ;)

Düzenleme: Bahsettğin olayı anladım, sana şunu soruyorum, İntel markası reklam yapmaya ihtiyaç duyar mı sence ? :)

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Bu rapora cevap veren benim. "İnceleme sürüyor" demişim. Buradan çıkarman gereken beklemen böyle boş boş konu açmana gerek yok. Ben alay böyle etmem. Düşüncelerini kendine sakla mümkünse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...