Software Engineer
Seçkin Üye
yorum için olanı bahsetmiyorum raporlarken bekleme süresi varflood yorumu ve spamı engelliyor o süre kaldırmak sorun çıkarır.
haklısın kardeşim de 1 dakika buna çözüm değil kiHaklısında hocam biraz yönetici arkadaşları da düşünmenizi biraz empati kurarsanız üst üste onlara rapor gittiğin birikip yorulabilir ama yavaş yavaş gittimi daha rahat iş yaparlar.
Çözüm , niye değil ki rapora bakmak en fazla 1 dakika sürüyor bunun birikmesini önlemek amaçlı bunu yapıyorlar. Tek taraflı düşünmeyelim onlarda insanyorum için olanı bahsetmiyorum raporlarken bekleme süresi var
haklısın kardeşim de 1 dakika buna çözüm değil ki
onu demiyorum şöyle düşün 1 kişi raporlarken 1 dakika bekliyor ama 10 kişi raporladığını düşün 100 kişi rapor attığını düşün 1 kişi üzerinden düşünüyorsun güzel kardeşim atıyorum ki 10 20 dakkalığına aktif değiller yine birikir raporlar. Yani 1 dakika birikmemesi için pekte çözüm değil demek istiyorum açıkçası.Çözüm , niye değil ki rapora bakmak en fazla 1 dakika sürüyor bunun birikmesini önlemek amaçlı bunu yapıyorlar. Tek taraflı düşünmeyelim onlarda insan
Haklısınız hocam en iyi yönetici arkadaşlar gelsin daha güzel bilgi verdionu demiyorum şöyle düşün 1 kişi raporlarken 1 dakika bekliyor ama 10 kişi raporladığını düşün 100 kişi rapor attığını düşün 1 kişi üzerinden düşünüyorsun güzel kardeşim atıyorum ki 10 20 dakkalığına aktif değiller yine birikir raporlar. Yani 1 dakika birikmemesi için pekte çözüm değil demek istiyorum açıkçası.
Tatlı bir bilgi alışverişiama güzel bir münakaşa oldu ki aklımdakileri daha net aktardım buraya güzel fikirlerin için teşekkür ederim
kjyhatskjşaosuhd şu arkadaş nasıl yapıyorsa yazdığınız kelimeleri karıştırıp koyuyor bir de herhalde türkçe konuştuğunu sanıyor andaval herif kaç kere reportladım siliniyo yorumları keşke kapatılsa hesabı haskjdasnkldasdaşları da düşünmenizi biraz empati kurarsanız üst üste onlara rapor gittiğin birikip yorula bişürür müsünüz çünkü 1 dakika beklemek uzun bir süre şim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?